bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: «Методи оцінювання виконання Карти Розвитку Громади»
19.04.2021

Острозька громада ще з минулого року працює над добробут її мешканців. В тому числі, депутати разом з головою Острозької громади працюють над виконанням пунктів Карти Розвитку Громади - документу, який ми з вами створили, для розуміння проблем громади, і напрямками роботи для їх вирішення.

Поговорити про її реалізацію і методи перевірки її виконання  запрошуємо на наш Клуб Активної Громади на якому ми обговоримо як швидко і просто можна моніторити виконання КРГ в Острозькій громаді

ДАТА: 21 квітня 2021 року

ЧАС: 16:00 – 17:00

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/qvRZEFv

Посилання на вхід в ZOOM буде надіслане всім зареєстрованим учасниками та учасницям.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

ДЛЯ КОГО: запрошуємо долучитися до онлайн Клубу Активної Громади усіх мешканців Острозької громади: активних громадян, представників бізнесу й громадських організацій. Також  депутатів місцевої ради та їхніх помічників.

Під час заходу учасники та учасниці дізнаються про те:

·       що таке Карта Розвитку Громади і якою вона є у Острозькій громаді;

·  які є інструменти для того, щоб перевірити, як місцева влада справляється із виконанням пунктів КРГ;

·      найбільш часті проблеми та труднощі у процесі перевірки виконання Карти Розвитку Громади.

Долучайтеся до заходів, які ВІ Активна Громада проводить в онлайн-форматі й ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.

За детальною інформацією звертайтеся:

Наталія Головач, координаторка ВІ “Активна Громада” міста Рівне.

тел. +380 97 68 08 014

e-mail: [email protected]

Довідка. Захід проводиться в рамках проєкту “Задай курс владі”, який реалізовується Всеукраїнською Ініціативою “Активна Громада” Інституту Республіка за підтримки Національного Демократичного Інституту(НДІ).

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.