bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УВКБ ООН надає стипендію на онлайн курс щодо прав біженців для журналістів
19.04.2021

Курс (англійською мовою) розповідає про правову базу та ключові стандарти захисту біженців, висвітлює стратегії та рекомендації щодо інклюзивної політики для ЗМІ.

Курс також фокусується на правильній термінології, яка застосовується, коли йдеться про біженців, та ситуаціях, з якими вони стикаються. Тренінг висвітлює ключові інструменти для об’єктивного та неупередженого формування сприйняття, ставлення та політики щодо людей, які потребують захисту. 

Тривалість курсу: 7-18 червня 2021 року 

Стипендія від УВКБ ООН покриває реєстраційний збір у розмірі 750 євро. 

Курс розроблений переважно для співробітників ЗМІ, журналістів, редакторів, веб-менеджерів та інших осіб, які беруть участь в інформуванні про ситуацію, пов’язану з біженцями. 

Учасникам важливо добре володіти англійською мовою, щоб мати змогу ознайомитись із матеріалами, відвідувати уроки та брати участь у групових роботах та дискусіях (синхронний переклад не надається). 

Термін кінцевої подачі на стипендію: 30 квітня 2021 року 

Заповнюйте анкету тут https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf5ETlulhj6W5YfRGtEoifGYfycANyr6mEiUfMiDg5SFRjCQ/viewform?usp=pp_url 

Детальніша інформація: https://iihl.org/international-refugee-law-courses/1st-online-course-on-refugee-law-for-journalists/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.