bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерський табір Будуємо Україну Разом у Вараші!
08.10.2021

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь з усієї країни до волонтерства. Він відбудеться в рамках програми “Мріємо та діємо”.

У Вараші з 16 по 24 жовтня відбудеться БУРтабір, де молодь з різних куточків України допоможе з ремонтом багатодітній родині, а також створять мурал за адресою мікрорайон Перемоги,23. Волонтерів та охочих долучитись також чекає насичена культурно-освітня програма протягом усього табору: кіноперегляд, презентація можливостей для молоді, екскурсія та інші активності.

Волонтери можуть залишити заявку на сайті:  https://bur.lef.org.ua/volonteru/

Якщо у вас виникнуть питання щодо реєстрації сміливо телефонуйте - Анастасія, рекрутерка +380 68 764 06 95

Волонтером можливо стати ЛИШЕ досягнувши 16-ти років (до 18-ти - за письмовим дозволом від батьків). Проживання та харчування забезпечують організатори. Табори будуть проходити згідно профілактичних та карантинних рекомендацій МОЗ.

 Будуємо Україну Разом — волонтерський рух української молоді. З 2014 БУР бере відповідальність за зміни в країні. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей.

Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого.

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

Контакти

  • Анастасія
  • рекрутерка +380 68 764 06 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.