bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня «Журналістика рішень: як писати про соціальні ініціативи»
13.10.2021

Інститут розвитку регіональної преси запрошує на майстерню «Журналістика рішень: як писати про соціальні ініціативи». Це суперпрактична майстерня, де будемо інтерв'ювати представницю рішення в режимі реального часу і не тільки.

Для кого? Журналістів, які хочуть вийти за рамки традиційних підходів. 

Що передбачає майстерня?

  • спершу з’ясуємо ази журналістики рішень і чотири стовпи, на яких тримаються такі матеріали. Доведеться згадувати новинні заголовки й навіть слухати пісеньку про COVID-19. З усім розібратися допоможе Ольга Вірста, координаторка проєкту журналістики рішень ІРРП.

  • далі послухаємо Оксану Расулову, журналістку Lb.ua. Промовиця розповість про власний досвід і проаналізує разом із вами декілька прикладів, які стали або могли стати матеріалами журналістики рішень.

  • а потім у вас буде нагода в режимі реального часу відпрацювати почуте й поспілкуватися із представницею рішення Вірою Пасішнюк, операційною керівницею Будуємо Україну разом - БУР. Рух розпочався з відновлення домівок, знищених російсько-українською війною, а тепер вони вже мають 12 локальних осередків й об’єднують сотні волонтерів по всій Україні.

Коли? 20 жовтня, 13:00

Формат? Онлайн

Реєструватися тут до 18 жовтня: https://bit.ly/3iFmrda  

Листа відібраним учасникам та учасницям зі всіма деталями надішлемо 19 жовтня.

І не забудьте про домашнє завдання – прочитати більше про БУР. Чекаємо вас!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.