bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий онлайн-тренінг Stand Up «Запобігання домаганням у громадських місцях»
22.02.2022

Пильний погляд, посвистування, непристойні жести, жарти щодо вашого тіла, небажані дотики й переслідування  це прояви street harassment. Іноді домагання у громадських місцях важко ідентифікувати. Хочете навчитися це робити та протидіяти їм? 

Запрошуємо жінок і чоловіків приєднатися до відкритого онлайн-тренінгу Stand Up «Запобігання домаганням у громадських місцях» від L’Oréal Paris у партнерстві з ГО Hollaback та Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA Україна): 

Реєстрація

Ви дізнаєтеся, як безпечно втрутитися у ситуацію, якщо стали свідком домагань у громадських місцях, та опануєте інші корисні тактики поведінки в таких ситуаціях.

Stand Up — це освітня програма, націлена на запобігання домаганням у громадських місцях, щоби створити безпечний та інклюзивний простір для всіх.

Бренд L’Oreal Paris і ГО Hollaback створили спеціальну методологію 5D. Саме з нею ви ознайомитеся під час тренінгу. 

Онлайн-тренінги Stand Up пройшли понад 640 тисяч учасників по всьому світу. Тепер ваша черга долучитися до навчання. Досить удавати, що «нічого страшного не сталося»!

Захід відбудеться в межах освітньої програми StandUp, що реалізується брендом L’Oréal Paris разом із неурядовою організацією Hollaback. Партнером програми в Україні є UNFPA.Ukraine, імплементаційним партнером – ГО «Інтерньюз-Україна».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.