bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір психологів на проєкт (Київ)
01.06.2022

Київ. До уваги психологів, які працюють з дітьми та батьками! 

Оголошуємо набір на безкоштовне навчання з подальшою практикою 

Навіть під час війни є приводи для щастя та навчання. Тож Центр «ЯРМІЗ» радий сповістити про старт проєкту #ПравоБутиЩасливими за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» (в межах проєкту «EU4USociety: Civil Society Partnership Project»). 

1 червня у День захисту дітей розпочинаємо 5-місячний проєкт. Він спрямований на навчання фахівців та роботу з дітьми і батьками, які постраждали від жахіть війни. Робота здійснюватиметься за авторською програмою тренерки проєкту Ольги Плетки з роботи з дітьми та дорослими «Діти України», рецензованої Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України та рекомендованою для застосування в освітніх закладах. 

Адже кожна щаслива дитина примножує щастя країни, а війна та її супутні проблеми не можуть призупинити дитинство. 

Якщо Ви маєте освіту психолога, соціального педагога чи працівника, та бажаєте професійно допомагати дітям й дорослим у цей скрутний час – ласкаво просимо до проєкту «Право бути щасливими». Кількість місць обмежена. 

Обрані кандидати отримають можливість навчитися специфіці роботи з підлітками в умовах гострою або тривалої воєнної травми, опануєте техніки допомоги, засвоїте навички психосоціальної підтримки, опануєте керування груповими процесами та їх динамікою, навчитеся методам роботи з травмами війни з дорослими та мати системний підхід долання наслідків травмуючих подій.

Формат навчання офлайн: 1 місяць – теоретичне засвоєння матеріалу. 2 місяці – практика та написання підсумкових матеріалів. Навчання відбуватиметься у Києві на базі ветеранського центру «ЯРМІЗ» (5 хв. пішки від Майдану Незалежності).

Наприкінці проєкту передбачено отримання сертифікатів ведучого програм психосоціальної підтримки «Діти України» (180 годин) та стипендії. 

Як податися? Реєструйтеся за посиланням: https://cutt.ly/ZJjshCJ

Подавайте свою заявку до 12 червня та розкажіть про цю можливість друзям!

БО БФ ЦРР «ЯРМІЗ‎»‎ М. КИЇВ МУЗЕЙНИЙ ПРОВУЛОК 6 3-Й ПОВЕРХ +380 738 911 450

Контакти

  • БО БФ ЦРР «ЯРМІЗ‎»‎ М. КИЇВ МУЗЕЙНИЙ ПРОВУЛОК 6 3-Й ПОВЕРХ +380 738 911 450

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.