bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Казкотерапія» - курс із практичної арттерапії для дорослих
09.12.2022

До Новорічних свят Центр освіти дорослих «Перший» підготував чудову пропозицію!

12 грудня розпочинається освітня програма «Казкотерапія», яка передбачає заглиблення у свій внутрішній всесвіт, багато практичних вправ, знайомство з різними інструментами терапії словом заради допомоги собі й своїм близьким.

Авторка та тренерка курсу - натхненниця позитивних змін, філологиня, науковиця, письменниця Олена Даниліна, радо запрошує всіхохочих до створення власної казки з цілющим ефектом!

Вісім зустрічей в рамках курсу «Казкотерапія» занурять вас у казковий світ, нададуть знання з основ казкотерапії, познайомлять із алгоритмом створення терапевтичної казки. А ще у вас з’явиться можливість писати, бо курс максимально практичний, тут не вийде відсидітися за чорним екраном чи послухати колись запис. Основна робота буде вестися на занятті у форматі 20/80 – 20% теорії й 80 % практики. 

На заняттях ми створимо групові й індивідуальні казки, попрацюємо з метафоричними картами і різними техніками. Звісно будуть домашні завдання й сертифікати. А головне – буде різдвяна казкова магія ;)

Подробиці програми у формі реєстрації за посиланням https://cutt.ly/uMLUrlw

Записатися можна до 11.12.2022.

Цим курсом авторка хоче нагадати дорослим про потужну силу казки, яка творить дива, змінює світ і лікує душу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.