bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Жінки у кібербезпеці: створення професійних асоціацій на основі успішних практик»
08.03.2023

Хочете дізнатись більше про жіночі кіберспільноти, аможливо, ви вже задумувались про те, як долучитися допрофесійних асоціацій у сфері кібербезпеки?

Тоді запрошуємо вас взяти участь у вебінарі «Жінки у кібербезпеці: створення професійних асоціацій на основі успішних практик»,який Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» проведе

15 березня 2023 року з 16:30 до 18:10 на платформі ZOOM.

Цей захід має на меті розповісти про можливості залучення до професійних асоціацій жіноцтва, яке працює у сфері кібербезпеки, а також ознайомити з деякими європейськими та українськими жіночими кіберасоціаціями та особливостями їх операційної діяльності. 

Наші спікерки з Women4Cyber, EUGAIN, Kharkiv ACM-W Chapter та ISCA поділяться власним досвідом створення своїх асоціацій та жіночих кіберспільнот. Також ви дізнаєтеся про візії асоціацій, умови членства у професійних кіберасоціаціях, їхні менторські програми та заходи з професійного розвитку, які допоможуть побудувати зв’язки з кібергромадою. 

ПроєктUSAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» продовжує підтримувати спеціалісток у сфері кібербезпеки та розширювати мережу корисних знайомствта професійних можливостей! 

 

Для участі у вебінарі необхідно зареєструватись за посиланням 

 

Зареєстровані учасники отримають електронний лист-підтвердження реєстрації, який міститиме програму заходу та посилання на вебінар. 

Контакти

  • https://form.collect.dai.com/x/rWiRQIBR?fbclid=IwAR1HN2UXFPtNiucuvNlDkzYNkD9zI_vrFuBKgSVuyiesXErrJTv_zIu8eZ8

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.