bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний тренінг «Психологічна підтримка підлітків»
18.05.2023

 
Безкоштовна група для підлітків “Психологічна підтримка та підвищення адаптаційних здібностей” оголошує набір учасників :: Центр Психічного Здоров’я | Київ
 
❓КОЛИ ?
28 травня 2023 о 12.00.
 
❓ДЛЯ КОГО ?
Підлітки (11-14 років).
 
❓ЩО ЦЕ ?
Під час заняття ми обговоримо переживання, пов’язані зі зміною місця проживання та труднощами, які при цьому можуть виникати. Наприклад: інша школа, відсутність друзів, незнайоме місто, небажання що-небудь робити, тощо. Після цього поділимось тим, що допомогає почувати себе краще, яка діяльність надихає та сприяє подоланню пригніченності й байдужості.
 
❓НАВІЩО ?
У підсумку ми вирішимо, як можемо покращити наш психічний стан і що для цього потрібно робити. Група проходить у затишній товариській атмосфері, яка сприяє підвищенню настрою та винекненню дружніх взаємовідносин.
 
◉ Центр психічного здоров’я | Київ
 
???? адреса : м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська 2б, офіс 294.
 
???? на гугл.мапі: https://goo.gl/maps/j5bGf9y3CLXzMZhA9
 
???? тел.+ ????Viber/WhatsApp: +38 0950 44 0950,
 
 
ⓕ сторінка у фейсбуці: Mental Health Service – Kyiv
 
???? сторінка в інтернеті: https://mhs.org.ua/
 
Форма для реєстрації:
 
???? Проєкт Multisektorale humanitäre Hilfe und Resilienzstärkung für die kriegsbetroffene Bevölkerung in der Ukraine/«Багатосекторальна гуманітарна допомога та підвищення стійкості постраждалого від війни населення України» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні реалізує ГО Mental Health Service.
ℹ️ Центр психічного здоров’я | Київ надає безкоштовну допомогу усім мешканцям Київського регіону, має в своєму складі унікальних для регіону спеціалістів з науково доказових методів терапії кризових та післятравматичних станів. При Центрі діє мобільна бригада, що проводить виїзну роботу з громадами, що постраждали від окупації.
☝️Всі послуги безкоштовні.

Контакти

  • Форма для реєстрації: https://docs.google.com/…/1RZWWG1jroBF2zKny…/edit

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.