bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук регіональних координаторів проекту
25.12.2017

Громадська організація «MART» оголошує конкурс регіональних координаторів проекту «Забезпечення участі у прийнятті рішень на місцевому рівні» що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Дедлайн – 17 січня 2018 року, 16:00.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Інформація про проект

Проект спрямовано на активізацію і посилення спроможностей місцевих громад щодо прав людини для ефективного використання процедур впливу на вирішення проблем які представляють суспільний інтерес на місцевому рівні.

Цілі проекту:

  • Посилити потенціал місцевих громадських активістів, шляхом надання можливостей отримати компетентності й інструменти для ефективних дій на захист суспільних інтересів на місцевому рівні;
  • Включення до “порядку денного” органів місцевого самоврядування принципів прав людини, зокрема питань участі місцевих мешканців у процесі прийняття рішень, особливу увагу приділяючи тим, хто представляє уразливі групи.

Проект має 3 основні функціональні напрямки:

  • Дослідницький (оцінка на місцевому рівні) - проведення моніторингу й оцінки місцевої нормативної бази щодо принципів прав людини, підзвітності, прозорості, недискримінації та участі місцевих мешканців в процесі прийняття рішень. Особлива увага буде спрямована на вразливі групи населення.
  • Навчальний – учасники проекту отримають підготовку щодо прав людини, підходу до розвитку місцевої громади, що базується на правах людини та навики проведення оцінки участі місцевої громади у процесі прийняття рішень з використанням доступних методів і розробленого інструментарію.
  • Інформаційно-адвокаційний - проведення п’яти місцевих кампаній щодо забезпечення принципів прав людини та права на учать у прийнятті рішень, що включає організацію та проведення учасниками проекту у власних громадах інформаційних заходів, короткотермінових тренінгів та адвокаційних дій, пов’язаних з розробкою процедурних документів і включенням їх до порядку денного роботи органів місцевого самоврядування. Форми заходів обиратимуть самі учасники проекту.

Ці напрямки є взаємно інтегрованими і спрямованими на досягнення єдиних результатів. Проект буде реалізовуватись у 5-ти регіонах Україні, в період з грудня 2017 року до кінця серпня 2018 року.

Проектом передбачено участь 5-ти команд з 5-ти областей України. До складу команд будуть входити регіональний координатор та чотири місцеві активісти, обрані конкурсним шляхом.

Регіональні координатори  - молоді активісти, які будуть основними організаторами заходів на місцях, матимуть добру координацію й консультативну допомогу з боку адміністративної та експертної груп проекту. Вони є відповідальні особи через яких відбуватиметься комунікація місцевих команд з основною групою проекту. Активістам, які стануть регіональними координаторами, надаватиметься  додатковий пріоритет під час відбору для участі в інших проектах громадської організації «МАРТ».

Взяти участь у конкурсі в якості регіонального координатора може кожен молодий активіст віком від 18 до 35 років,  що має громадянство України та заповнить аплікаційну форму відповідно до умов конкурсу. Випускники програми «Розуміємо права людини», проектів громадської організації «MART» та представники організацій, які входять до Мережі хабів громадянського суспільства, матимуть додатковий пріоритет.

Щоб подати заявку на конкурс регіонального координатора проекту «Забезпечення участі у прийнятті рішень на місцевому рівні» необхідно заповнити аплікаційну форму за посиланням. Заповнены форми приймаються до 16:00 17 січня 2018 року.

Результати набору за конкурсом буде повідомлено не пізніше 22 січня 2018 року.

 

 

 

 

Контакти

  • Сергій Забара
  • координатор проекту
  • + 38-093-678-86-86
  • Громадська організація «MART»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.