bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії для агентів змін у суспільстві
17.06.2018

ГУРТ пропонує активним та свідомим громадянам інформацію про можливості для кар'єрного зростання у різних областях України. 

Тендер для національних консультантів у сфері медіа

Обов’язки: консультування проекту «Свобода медіа в Україні»,

Дедлайн – 25 червня 2018 року.

Начальник відділу закупівель та постачань

Обов’язки: забезпечення координації процесу здійснення процедур закупівель протягом року відповідно до затвердженого кошторису, фінансового плану, вибір процедури закупівлі у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та закупівельних процедур донорів. Підготовка річного Плану закупівель та змін до нього. Здійснення контролю за закупівлями товарів, робіт та послуг, в тому числі лікарських засобів та медичних виробів та їх супровід та комунікація на всіх етапах відповідно до плану закупівель. 

Дедлайн – 25 червня 2018 року.

Спеціаліст зі зв’язків з громадськістю

Обов’язки: участь в організації роботи по зв’язкам з громадськістю та засобами масової інформації. Участь в організації заходів та компаній, популяризація роботи. Взаємодія з партнерами, представниками засобів масової інформації, підготовка інформаційних повідомлень, статей. 

Дедлайн – 25 червня 2018 року.

СЦГІ оголошує вакансію менеджера проекту

Обов’язки: підтримка та розвиток партнерств із діючими та потенційними учасниками проекту, залучення партнерів до активної участі в проекті; розробка концепцій інноваційних інформаційних та просвітницьких кампаній та продуктів, які базуватимуться на зібраній інформації про порушення прав людини в ході конфлікту; безпосередня участь у підготовці проектних продуктів, реалізації інформаційних та просвітницьких кампаній тощо. 

Дедлайн – 26 червня 2018 року.

Тендер на проведення стратегічного планування екологічної НУО (Полтава)

Обов’язки: консультації та ознайомлення з діяльністю організації до проведення стратегічної сесії; фасилітація та модерації процесу стратегічного планування команди; консультаційний та експертний супровід команди при подальшому  формуванні Стратегії організації. 

Дедлайн – 26 червня 2018 року.

СЦГІ оголошує вакансію менеджера з комунікацій

Обов’язки: підтримка та розвиток партнерств із діючими та потенційними учасниками проекту, залучення партнерів до активної участі в проекті; розробка концепцій інноваційних інформаційних та просвітницьких кампаній та продуктів, які базуватимуться на зібраній інформації про порушення прав людини в ході конфлікту; безпосередня участь у підготовці проектних продуктів, реалізації інформаційних та просвітницьких кампаній тощо. 

Дедлайн – 26 червня 2018 року.

Конкурс на послуги експерта з адвокації та лобіювання

Обов’язки: Експерт аналізує існуючі національні та місцеві досвіди лобіювання інноваційних програм та захист інтересів вимушених переселенців та місцевого населення, яке постраждало від конфлікту на Сході України. Розробляє методологію адвокації / лобіювання інтересів зазначених бенефіціарів проекту. Розробляє навчальний посібник, проводить тренінги з адвокації / лобіювання місцевого персоналу проекту. 

Дедлайн - 29 червня 2018 року.

Молодший проектний менеджер у проект ProZorro.Sale

Обов’язки: залучення нових організацій та впровадження процесів, щоб забезпечити потреби та інтереси усіх учасників процесу.

Дедлайн - 29 червня 2018 року.

Координатор з розвитку спроможності Центрального офісу реформ при Мінрегіоні

Обов’язки: забезпечення співпраці та координації з Мінрегіоном, Нацдержслужбою, Національною академією державного управління при Президентові України, іншими навчальними закладами, центральними та місцевими органами виконавчої лади, а також відповідними структурними підрозділами Програми U- LEAD з Європою у процесі концептуалізації та проведення тренінгів, підвищення кваліфікації, інших форм підвищення спроможності посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Дедлайн - 29 червня 2018 року.

Вакансія Національного консультанта / національного координатора проекту

Обов’язки: координація реалізації проекту відповідно до затвердженого донором імплементаційного плану та бюджету проекту.

Дедлайн - 29 червня 2018 року.

Конкурс на заміщення посади аналітика - оператора бази даних (Київ)

Обов’язки: введення інформації в базу (заповнення електронних форм); збір інформації про порушення прав людини в ході військового конфлікту  в інтернет-джерелах, від свідків та постраждалих, моніторинг ЗМІ; систематизація зібраної інформації, підготовка оглядів на основі зібраної інформації та статистичних довідок. 

Дедлайн – 30 червня 2018 року.

СЦГІ відкриває посаду дослідника-документатора порушень прав людини

Обов’язки: пошук інформації про осіб, які постраждали від грубих порушень прав людини в ході збройного конфлікту на сході України; налагодження контактів із постраждалими або їх родичами чи свідками порушень прав людини, документування порушень шляхом проведення інтерв’ю з такими особами; збір інформації про порушення прав людини в ході військового конфлікту  в інтернет-джерелах, моніторинг ЗМІ; первинна обробка зібраної інформації. 

Дедлайн – 30 червня 2018 року.

ВБФ «Деполь Україна» шукає фахівця із зв’язків з громадськістю

Обов’язки: робота з базами даних; написання статистичних та аналітичних звітів з проектної діяльності; підтримка і наповнення сайту, ведення сторінок організації у соціальних мережах; ведення внутрішньої та зовнішньої комунікації. 

Дедлайн – 30 червня 2018 року.

Спеціаліст з комунікацій для WWF у Львові

Обов’язки: реалізація комунікаційного плану згідно з вимогами проекту LIFEEuroLargeCarnivores в Україні.

 Дедлайн – 1 липня 2018 року.

Фінансовий менеджер у ГО «Громадське телебачення»

Обов’язки: підтримка роботи фінансового напрямку організації. Формування консолідованого бюджету організації. Формування та перевірка бюджетів окремих проектів. 

Дедлайн – 1 липня 2018 року.

IFES шукає асистента-дослідника (Київ)

Обов’язки: підтримка старшого радника IFES, який працює над виборчими, політичними та мережевими питаннями на вищому рівні. Надання дослідницької допомоги старшому раднику IFES. Збір даних для дослідження з онлайнових та літературних джерел. 

Дедлайн – 2 липня 2018 року.

Офіс-асистент у програму U-LEAD з Європою, GIZ (Київ) 

Обов’язки: забезпечення безперебійної роботи офісу; допомога в управлінні поїздками та обліку в координації з Управлінням Програми; супровід керівника підрозділу та інших призначених членів команди під час засідань з метою запису чи надання допомоги під час презентацій. 

Дедлайн - 2 липня 2018 року. 

Аналітик у сфері земельних відносин та комунального майна

Обов’язки: виявлення, вивчення та систематизація проблем в діяльності та проблем органів місцевого самоврядування у сфері земельних відносин та комунального майна, що потребують вдосконалення нормативного регулювання; оформлення та ведення паспорту сфери.

Дедлайн - 4 липня 2018 року. 

Головний бухгалтер у Центр демократії та верховенства права

Обов’язки: постійний контроль та ведення бухгалтерського обліку доходів та витрат за проектами та організації в цілому.

Дедлайн - 5 липня 2018 року. 

Старший проект-менеджер антикорупційного напрямку

Обов’язки: розробка та впровадження антикорупційної політики в Міністерстві. Підготовка інструкцій з дотримання вимог до Міністерства та державних підприємств та агентств, що знаходяться під його контролем. Розробка шаблонів для ведення та аналізу даних та статистики, отриманих у результаті досліджень. 

Дедлайн - 6 липня 2018 року.

Юрисконсульт з питань приватизації

Обов’язки: юридичний супровід процесу транспортної реформи. Сприяння дерегуляції та лібералізації у транспортному секторі. Аналіз існуючих правових актів, проведення аналізу розбіжностей та підготовка звітів та резюме щодо будь-яких необхідних змін участі в консультаціях та зустрічах з урядом та парламентом України та внесення до неї доповідей пропонованих правових змін. 

Дедлайн - 6 липня 2018 року.

Тренери з євроінтеграції в проект ЄС (Senior & Junior Training Fellows)

Обов’язки: розробка і проведення тренінгів з економічних, юридичних аспектів євроінтеграції й розвитку професійних якостей держслужбовців

Дедлайн - 6 липня 2018 року.

Women’s Political Participation Program Officer у Національний демократичний інститут

Обов’язки: моніторинг та оцінка проекту; організація та впровадження програмних заходів.

Дедлайн - 9 липня 2018 року.

Помічник виконавчого директора у ГО «Україна без тортур» (Київ)

Обов’язки: ведення діловодства; допомога виконавчому директору у виконанні поточної діяльності; контроль за виконанням плану заходів.

Дедлайн - 9 липня 2018 року.

Cпеціаліст з аналітики, звітування та комунікацій

Обов’язки: підготовка звітів та іншої інформації для МОЗ та державних органів влади, прес-центру МОЗ задля комунікацій із зацікавленими сторонами, ЗМІ та організаціями громадянського суспільства.

Дедлайн - 10 липня 2018 року.

Аналітик за темою «Торгівля дітьми в Україні: продаж дітей та сурогатне материнство»

Обов'язки: проведення дослідження на тему «Торгівля дітьми в Україні: продаж дітей та сурогатне материнство».

 Дедлайн - 15 липня 2018 року.

МБ Фонд «Повернись Живим» шукає помічника бухгалтера (Київ)

Обов'язки: складення первинних бухгалтерських документів; допомога головному бухгалтеру у веденні обліку та звітності; участь у процесі закупок та розрахунків; ведення документообігу із контагентами по різним проектам Фонду, робота з договорами, підготовка актів звірки.  

Дедлайн - 20 липня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. 

Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.