bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна волонтерська програма в Карпатах
08.10.2018

Десятиденна волонтерська програма в рамках міжнародного проекту International Volunteer Exchange у Львові та Карпатах за підтримки німецького уряду. 

«Carpathians calling» – це десятиденна міжнародні волонтерська програма для учасників з України, Німеччини, Молдови, Росії та Білорусі, на якій волонтери:

  • Пройдуть воркшопи від топових еко-проектів та соціального бізнесу Західної України;

  • Стануть учасниками відкритої дискусії на тему стійкого туризму в Карпатах;

  • Зможуть реалізувати отримані знання та ідеї в роботі на території Природного парку «Синевир» та Карпатського біосферного заповідника.

Організатори шукають учасників, які готові працею та знаннями покращити ситуацію в Карпатах. Окрім фізичної роботи, учасники проведуть навчальні воркшопи для співробітників парку «Синевир» та Карпатського біосферного заповідника, щоб вирішити їх проблеми (комунікація з місцевими громадами, збільшення ефективності команди і тп.). Тому, не має значення, в якій сфері працює учасник. Знадобляться різноманітні знання та готовність вирішувати наявні проблеми.

Кошти, витрачені на доїзд на програму і з, організатори повертають в розмірі приблизно 75%. Проживання, харчування та переїзди під час програми організатори повністю забезпечують. Проживати учасники будуть у готелях, але теплий одяг і гірське взуття мають бути у всіх.

bit.ly/2RrDKPC

Програма організовується німецькою неурядовою організацією «Декабристи» у партнерстві з анімаційною студією NEED та Ukrainian Volonteer Service, та за підтримки Міністерства міжнародних справ Німеччини.

Контакти

  • bit.ly/2RrDKPC

Коментарі

Сергій Копчик   2020 днів тому   #  

Дякую за інформацію яку ви надаєте. Але в розділі вакансії "волонтерська програма в Карпатах" не вказані контакти. Як зв'язатись з організаторами?

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2019 днів тому   #  

Добрий день, пане Сергію! Контакти вказані за посиланням, яке розміщено в тексті bit.ly/2RrDKPC. Контакти: +49 30 28422739, [email protected]. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.