bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з розміщення реклами в соціальній мережі Facebook
18.10.2018

Центр «Ейдос» оголошує тендер на надання послуг з розміщення реклами в соціальній мережі Facebook. Дедлайн - 24 жовтня 2018 р.

У рамках всеукраїнського проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс-ІІ»буде проведено конкурс публікацій для журналістів. Для поширення інформації про цей конкурс буде проведена рекламна кампанія в мережі Facebook. Конкурс триватиме до 16-го грудня.

Робота передбачає створення відповідних графічних матеріалів, налаштування платної реклами в Facebook, підготовку звітів по рекламній кампанії.

Вимоги до потенційних постачальників:

  • юридична особа або ФОП з відповідним КВЕД
  • досвід проведення рекламних кампаній в соціальній мережі Facebook
  • успішні кейси

Пропозиції та копії документів потрібно надсилати за адресою [email protected]  до 24 жовтня 2018 року включно із зазначеною темою листа «Тендер з постачання рекламних послуг».

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  • Тендерну пропозицію, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг;
  • Для фізичних осіб-підприємців обов’язковою умовою є надання: копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ЄДР), копії витягу з ЄДР із зазначенням КВЕД, копії свідоцтва платника єдиного податку.

Тендер проводиться у рамках всеукраїнського проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс-ІІ», який проводить Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.