bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

FREE ZONE оголошує конкурс із відбору регіональних консультантів з адвокації
15.10.2019

Благодійна організація «FREE ZONE» оголошує конкурс із відбору регіональних консультантів з адвокації проекту «Заради життя» (Serving Life), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН, що спрямований на впровадження соціального замовлення/контрактування на послуги особам із ВІЛ, ТБ, ВГС та наркозалежністю в установах ДКВС України та органах пробації (Модуль 6).

Загальна інформація про проект

PATH у тісній співпраці з Міністерством юстиції України, ДУ «Центр охорони здоров’я ДКВС України», ДУ «Центр пробації ДКВС України», Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) України та ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України”, а також з міжрегіональними управліннями з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України та громадськими організаціями впроваджує проект «Заради життя: якісні інтегровані послуги з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом» (Serving Life).

Мета проекту – зниження рівня передачі ВІЛ-інфекції, туберкульозу (ТБ) та гепатиту С (ВГС) в Україні шляхом виявлення, догляду та лікування людей, які живуть з ВІЛ, ТБ, хіміорезистентним туберкульозом (ХР-ТБ) та ВГС, у слідчих ізоляторах, виправних колоніях, виховних колоніях, виправних центрах Державної кримінально-виконавчої служби України та органах пробації.

Забезпечення сталості послуг із виявлення, діагностики та лікування ВІЛ, ТБ, ХР-ТБ, ВГС та ЗПТ в пенітенціарних закладах є надзвичайно актуальним завданням проекту, який націлений на включення комплексного пакету послуг до національних стратегій та бюджетів, залучення місцевих бюджетів до фінансування комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ, ХР-ТБ, ВГС та ЗПТ, зокрема через механізм соціальних замовлень.

До подачі документів запрошуються кандидати ізДніпропетровської, Донецької (підконтрольна уряду України територія), Запорізької, Кіровоградської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської областей та м. Київ.

І. Завдання у межах виконання робіт:

  • Адвокаційна діяльність у регіонах, спрямована на залучення ресурсів місцевих бюджетів для забезпечення сталості послуг з ВІЛ, ТБ, вірусних гепатитів для засуджених/звільнених на місцевому рівні, яка включає у себе відпрацювання механізмів соціального контрактування за чітко визначеним алгоритмом:
  • проведення аналізу місцевих політик;
  • підготовка аналітичної довідки;
  • визначення мішеней адвокації;
  • розрахунок вартості послуги;
  • підготовку пакету документів для закупівлі послуг/соціального замовлення;
  • проведення переговорів з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади;
  • оголошення конкурсу соціального замовлення або закупівлі послуг;
  • подача документів на конкурс соціального замовлення або тендер із закупівлі послуг.

ІІ. Термін виконання робіт: жовтень 2019 року-30 вересня 2020 року.

ІІІ. Умови здійснення оплати:

Оплата виконаних робіт здійснюється після передачі документації на підтвердження виконаної роботи (аналітична довідка, розрахунок вартості послуги, підписаний договір тощо) по кожному завданню та підписання актів виконаних робіт.

Усі витрати, пов’язані із виконанням робіт виконавцем даного технічного завдання, виконавець робіт здійснює за власний рахунок.

ІV. Кваліфікаційні вимоги:

  • перевагою є наявність попереднього досвіду ефективної імплементації кейсів, направлених на забезпечення сталості ВІЛ, ТБ -послуг;
  • досвід співпраці з уповноваженими органами пробації  і установами виконання покарань у регіоні;
  • досвід роботи в сфері протидії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу;
  • наявний досвід налагодження співпраці між державними структурами та громадянським суспільством, НУО;
  • досвід аналізу регіональних цільових програм та формування місцевих політик.

Перелік документів, які необхідно подати:

  1. Мотиваційний лист.
  2. Резюме, в якому необхідно обов’язково вказати вартість робіт (без урахування податків).
  3. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (Додаток 1).
  4. Заповнений, підписаний та відсканований додаток до оголошення (Додаток 2).
  5. Лист-підтримки від регіонального НУО, партнера проекту «Заради життя».

При оцінці кандидатів, враховуватиметься відповідність кваліфікаційним критеріям на 60% і на 40% ‒ ставки оплати.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу: [email protected] з поміткою у темі листа «Конкурс регіональний консультант з адвокації», регіон.

Термін подання документів: до 17 жовтня 2019 року, реєстрація документів завершується о 17.00.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

За додатковою інформацією звертатися до координаторки проекту Катерини Рижкової-Сєбєлєвої, тел. 099 067-29-73 або [email protected]

_____________________

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця цієї процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії оголошення. Після обрання переможця, копії всіх документів за цим конкурсом надсилаються РАТН на розгляд, затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

Підписанням та поданням своєї комерційної пропозиції учасник погоджується з таким:

  • учасник ознайомлений з опублікованим оголошенням;
  • організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;
  • організація залишає за собою право відхилити комерційні пропозиції всіх учасників процедури закупівлі;
  • участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих РАТН;
  • дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись ТУТ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.