bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма для молодих професіоналів «Крутий старт» («Jumpstart»)
23.01.2020

Проєкт USAID SAFEMed, запроваджений в Україні міжнародною організацією Management Sciences for Health Inc., шукає у свою команду довгострокових стажерів терміном на 12 місяців. 

Шановний випускник університету!

Вас цікавлять зміни, що наразі відбуваються у системі охорони здоров’я нашої країни?

Ви вільно володієте англійською та українською мовами?

Ви молодше 30 років і нещодавно закінчили університет?

Чи вивчали систему громадського здоров’я, державну політику та менеджмент у сфері охорони здоров’я, закупівлі, фармацевтичний менеджмент або економіку?

Якщо ви відповіли “так”на всі питання, ця інформація для вас!

Проєкт USAID SAFEMed, запроваджений в Україні міжнародною організацією Management Sciences for Health Inc., шукає у свою команду довгострокових стажерів терміном на 12 місяців. Для того, щоб молоді спеціалісти долучилися до роботи в Проєкт, SAFEMed  ініціював запуск програми для молодих професіоналів «Крутий старт» («Jumpstart») для студентів-випускників/молодих спеціалістів, аби останні спробували себе у якості державних службовців або фахівців з розвитку, які працюватимуть під наставництвом більш досвідчених професіоналів Проєкт USAID SAFEMed або державних органів сфери охорони здоров’я.

«Крутий старт» запропонує Вам можливість:

  • Розпочати своє кар’єрне зростання в міжнародній організації
  • Працювати разом зі спільнотою міжнародних експертів у галузі фармацевтичного менеджменту та охорони здоров’я
  • Бути частиною творення історії
  • Побачити реформу охорони здоров’я з середини
  • Долучитися до команди реформаторів.

В рамках програми «Крутий старт» Проєкт SAFEMed відбиратиме молодих фахівців, які нещодавно закінчили університети як довгострокових стажерів за такими напрямками:

  • Громадське здоров’я, державна політика та менеджмент у сфері охорони здоров’я, державні закупівлі
  • Фармацевтичний менеджмент
  • Економіка

Все, що вам потрібно зробити, це:

  1. Надіслати своє резюме або короткий мотиваційний лист англійською мовою до 16 лютого 2020 року на електронну адресу [email protected]
  2. Отримати запрошення на співбесіду для зустрічі зі співробітниками Проєкт
  3. У разі обрання приєднуйтесь до нашої команди у якості стажерів в кінці березня 2020 року або раніше.

Кожен обраний стажер буде працювати в офісі SAFEMed або в МОЗ 12 місяців з щомісячною винагородою (з урахуванням податків)16 000 грн. на місяць. Наприкінці або впродовж програми стажери матимуть можливість бути переведеним до МОЗ або інші державні органи сфери охорони здоров’я шляхом складання іспитів та заповнення вакантних посад.

Проєкт «Доступні та безпечні ліки для українців» (Safe Affordable and Effective Medicines - SAFEMed) застосовує передові практики посилення систем охорони здоров’я та створення важелів впливу, що ґрунтуються на доказовій базі та розбудові фармацевтичного сектору України, згідно з цілями МОЗу щодо реформування галузі в країні.  Мета проєкт - покращення доступу до лікарських засобів належної якості та забезпечення їх максимальної доступності за умов обмеженого бюджету МОЗ. Проєкт працює над затвердженням на законодавчому рівні раціонального відбору лікарських засобів, над вдосконаленням та систематизацією процесу державних закупівель лікарських засобів та товарів медичного призначення, а також над підтримкою сталого фінансування процесу забезпечення лікарськими засобами в державному секторі та над посиленням систем постачання лікарських засобів у співпраці з Міністерством охорони здоров’я.

«Management Sciences for Health» (MSH) (www.msh.org) – це міжнародна неприбуткова організація з головним офісом в США, яка працює пліч-о-пліч з країнами та громадами, щоб рятувати життя та покращувати здоров’я шляхом створення сильних, сталих, життєздатних систем охорони здоров’я. Разом ми прагнемо до універсального доступу до якісних послуг охорони здоров’я  для всіх, хто їх потребує. Протягом більше ніж 45 років в 150 країнах в партнерстві з урядами, громадянським суспільством, приватним сектором та тисячами медичних працівників, організація MSH впроваджувала рішення для покращення доступу до лікарських засобів та фармацевтичних послуг, підвищення якості медичного обслуговування, надання допомоги щодо профілактики та контролю епідемій, підтримки мотивуючого керівництва та прозорого урядування, а також для сприяння створенню поінформованих, відповідальних та здоровіших громад.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.