bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на відбір тренерів навчально-практичної програми для медіаторів
15.05.2020

ГО «Центр розвитку місцевих громад» оголошує конкурс на відбір тренерів для проведення  4-х модульної навчально-практичної програми «Базові навички медіатора в місцевій громаді. 

Навчальна програма складається з окремих Модулів за наступними темами: 

Модуль 1 - «Медіація як альтернативний спосіб вирішення конфліктів. Огляд процесу медіації. Компетенції медіатора.

Модуль 2 - «Комунікативна компетенція медіатора: техніки активного слухання і правила безконфліктного спілкування. Залучення до процесу медіації. Дослідження інтересів сторін».
Модуль 3 - «Емоційна компетентність медіатора. Основні техніки роботи з емоціями у процесі медіації. Психологія спілкування. Екологія емоцій та самоконтроль медіатора».

Модуль 4 - «Переговорна компетентність медіатора: основні техніки ведення переговорів. Завершення процесу медіації. Стандарти в медіації».

 Місце проведення заходів - Дружківка. Термін проведення – липень – серпень 2020 року. Точне місце та дати проведення кожного модулю тренінгових занять будуть узгоджені заздалегідь з відібраними тренерами. 

Вимоги до кандидатів:

-       Професійний досвід роботи не менше 3-х років в якості тренера

-       Досвід проведення тренінгів за темою «Медіація»

-       Наявність сертифікату про проходження ТОТ (тренінгу для тренерів)

-       Рекомендації

-       Резюме

 Для участі у конкурсі необхідно надіслати резюме та пропозиції бажаного гонорару на електронну адресу: [email protected]

Останній термін подання заявки - до 19:00 31 травня 2020 року.

Проект реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів. Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.