bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт з розвитку підприємництва
05.05.2021

Міжнародний Благодійний Фонд “КАРІТАС УКРАЇНИ” для реалізації проекту № 915 - Зміцнення здоров’я, стійкості громади та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях запрошує взяти участь у конкурсі на надання  послуг зовнішнього експерта з розвитку підприємництва, а саме:

1.         Послуги з організації навчань з розвитку підприємницької діяльності

2.         Менторська підтримка учасників навчання та грантоотримувачів.

Завдання та критерії оцінки:

1.         Послуги з організації навчань з розвитку підприємницької діяльності

Обраний експерт розробляє та узгоджує з командою проєкту програму навчання для кожної локації відповідно до технічного завдання, рівня базових знань учасників та отриманих попередніх запитів від учасників. Програма навчання має відповідати цілям проекту та нести теоретично-практичні знання та навички корисні для учасників тренінгів та враховувати місцеву специфіку ведення підприємницької діяльності. Програма навчання повинна мати логічну структуру тем та практичних завдань для ведення бенефіціара від розробки ідеї до формування бізнес плану. Форма бізнес плану попередньо обговорюється та узгоджується з обраним експертом.

Під час навчальних сесій учні виконують набір завдань. Ці завдання полягають головним чином у вивченні заздалегідь визначених ринкових можливостей та поглибленому огляді основних елементів бізнес-моделі. у тому числі: виявлення, роз’яснення та краще розуміння своїх потенційних споживачів (профілі, бажання, потреби та потенційні проблеми); з’ясування конкурентного середовища та основних ризиків; уточнення та / або переосмислення вартості пропозицій та товарів / послуг; визначення та налаштування каналів та потоків доходу; визначення основних партнерів, структури витрат, тощо. Після вивчення та уточнення вищезазначених елементів учні розглянуть усі елементи його бізнес-моделі, а отже, об’єднають усі висновки у спрощений бізнес-план.

Протягом навчання тренер / зовнішній експерт підтримуватиме учнів за допомогою:

-           Забезпечення консультування, коучинг та супровід

-           Сприяння доступу до мереж експертів та сторонніх служб для фахових консультацій

-           Надання супроводу та рекомендацій, щодо заповнення форм бізнес-плану

Тренер / зовнішній експерт також приймає участь в аналізі бізнес-планів та грантовому комітеті з обрання фіналістів для подальшої фінансової підтримки.

- Запланована кількість учасників навчання: 60

- Кількість учасників в групі: 15, всього 4 групи

- Кількість сесій: мінімум 6 (повний тренінговий день), або мінімум 12 (не повний тренінговий день)

- Формат проведення навчань: офлайн, можливе комбінування офлайн/онлайн сесій

- Локації: 1) Золоте, Луганська обл., 2) Макарове (Валуйське, Вільхове) Луганська обл., 3) Новобахмутівка (Новоселівка), Донецька обл. Вибір локацій остаточно затверджується по факту набору груп

- Цільова аудиторія: 60 мешканців (80% жінок та 20% чоловіків), ВПО та приймаюче населення в віці 18-65 років, уразливі категорії населення, які мають намір: 1) відновити підприємницьку діяльність/самозайнятість, припинену в наслідок конфлікту; 2) почати підприємницьку діяльність/самозайнятість. В компоненті особливий фокус робиться на жінках, які бажають почати власну підприємницьку діяльність. 

Очікувані результати: Щонайменше 60 жителів (80% жінок та 20% чоловіків) ВПО та приймаючого населення покращили спроможність відкривати та відновлювати бізнес, 30 з яких беруть участь у діяльності, що приносить дохід, на основі збільшення знань, навичок та бізнес грантів.

2.         Менторська підтримка учасників навчання та грантоотримувачів

У випадках, коли підприємцям потрібна більш детальна технічна (предметна) експертиза, консультації навчальний провайдер направляє їх до зовнішніх експертів / професійних мереж. Менторська підтримка надається за запитом грантоотримувача в період  до 3 місяців з моменту отримання гранту.

Очікувані результати: 30 грантоотримувачам надано менторську підтримку 4,5 години в середньому кожному, протягом 3 місяців з отримання фінансової підтримки.

До участі запрошуються: юридичні особи та фізичні особи-підприємці

Термін виконання: в період  з 15.05.2021р до 14.05.2022р.

Форма та терміни оплати: безготівково по перерахунку на підставі укладеного договору, 50% передплата, 50% післяплата у гривнях.

Подання заявок на участь:

1.         Копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші документи за наявності).

2.         Інформацію, що підтверджує досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій: CV/автобіографія консультанта/тів; портфоліо проектів; рекомендаційні листи з вказанням двох контактів.

3.         Технічну пропозицію відповідно до визначеного обсягу робіт, яка повинна містити методологію та покроковий план виконання всього обсягу робіт. Декілька прикладів розробки подібних методик та програм з напрацюванням рекомендацій.

4.         Інформацію щодо вартості послуг (цінову пропозицію): детальний перелік послуг, включно з календарним графіком виконання та їх вартість у гривнях включно з усіма податками, зборами та іншими супутніми витратами.

Цінові пропозиції з вказанням теми  «Business Expert» просимо надсилати на два мейла: [email protected], [email protected]

Пропозиції приймаються до 11 травня 2021 року до 17.00.

Пропозиції, які не містять всіх вказаних документів не приймаються на розгляд.

Контакт для запитань: Геннадій Якубов, тел. 38 050 022 22 56 

Додаткові документи до цього запрошення: АНОТАЦІЯ КОМПОНЕНТУ ВІДНОВЛЕННЯ ЗАСОБІВ ДО ІСНУВАННЯ

Контакти

  • Геннадій Якубов
  • тел. 38 050 022 22 56

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.