bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг зі створення контенту для інформаційних та промоційних публікацій
03.06.2021

ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень» в рамках грантового проекту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на надання послуг створення контенту для інформаційних та промоційних публікацій

Дата оголошення про тендер: 03.06.2021 р.

Термін подання та доставки тендерних пропозицій Замовнику: до 17:00 16.06.2021 р.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

Для участі у Тендері, Учасник повинен відповідати таким мінімальним (кваліфікаційним) критеріям:

  • надати витяг з ЄДР з переліком відповідних КВЕД;
  • мати досвід роботи у відповідній сфері від 6 місяців

(Для підтвердження досвіду роботи просимо надати посилання на попередні, аналогічні запитуваним, публікації у соцмережах та/чи на сайтах-конструкторах: оголошення, публікація новин та пост-релізів, рекламні оголошення, блоги).

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Цінову пропозицію;
  2. Технічну пропозицію;
  3. Інформацію щодо досвіду роботи та кваліфікації;
  4. Копію документа, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів;
  5. Копію документа, що підтверджує податковий статус.
  6. Довідку про відкриття банківського рахунку (у форматі IBAN).

Детальну інформацію про конкурс, форми до тендерної пропозиції шукайте тут: https://cutt.ly/rnl1aJo

Тендерні процедури

  • Тендерну документацію можна безкоштовно отримати надіславши запит на e-mail: [email protected]
  • Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді на e-mail: [email protected] з 03.06.2021 до 14.06.2021 року, або по тел. +38 095 90 95 461 (в робочі дні, з 10 до 19)
  • До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності), мають бути доставлені Замовнику НЕ ПІЗНІШЕ ніж до 16 червня 2021 17:00 року у ДВОХ ФОРМАТАХ:

  1. У письмовій форміу м. Київ, 72 відділення Нової Пошти, на ім’я Тимчук Тарас Володимирович, +380 67 448 09 12 (за рахунок відправника), у запечатаному конверті, із зазначенням на конверті:
    1. позначки “ОРИГІНАЛ” та попередження не розкривати конверти до 14:00 17 червня 2021 року
    2. Напису: _Назва постачальника,_«Відкритий тендер: надання послуг створення контенту” по проєкту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади».
  2. У електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_грантова угода №RPP/2021/04/007/YOUTH_назва учасника».

Надіслані тендерні пропозиції будуть розкриті та розглянуті у присутності наявних учасників тендерного комітету 17 червня 2021 року о 14:00.

Тендерні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Визначення переможця тендеру відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Контакти

Коментарі

Гарасівка Наталія   1040 днів тому   #  

Увага! Оновлення в оголошенні! Надіслані тендерні пропозиції будуть розкриті та розглянуті у присутності наявних учасників тендерного комітету 17 червня 2021 року о 17:00

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.