bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс “Громадське лобіювання впровадження стандартів ЄС в Україні”
09.06.2012

Європейська програма Міжнародного фонду “Відродження” оголошує конкурс “Громадське лобіювання впровадження стандартів ЄС в Україні”.

Мета конкурсу – посилити громадське лобіювання впровадження стандартів ЄС у низці сфер в Україні, зокрема згідно з зобов’язаннями в межах Порядку денного асоціації та майбутньої Угоди про асоціацію з ЄС.

Останній термін подання концептуальних заявок – 8 липня.

Оголошення результатів першого етапу конкурсу – 27 липня. Останній термін подання проектних пропозицій – 14 вересня. Оголошення результатів другого етапу конкурсу – 5 жовтня.

Контакти

Коментарі

Богдан Маслич   4359 днів тому   #  

Загадка для тих, хто вірить в євростандарти та громадське лобіювання в Україні. Потрібно уважно прочитати цей матеріал http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/9/6966347/ та відповісти на питання, кого перш за все варто від'євростандартити шляхом громлобіювання: 1) інтернет видання, яке розмістило таку новину; 2) "журналіста/стку", яке підготувало таку новину; 3) львівських правоохоронців, які відпустили єврохитрих злодюжек. Ваші варіанти прошу лишати у коментарях :) З Новим євро всіх нас, з новим щастям!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.