bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Табір змін: кемп на березі Дністра
18.07.2017

Табір Змін — чотирьохденний кемп для активістів з усіх куточків України. Місія кемпу: надихнути учасників, які вже мають досвід соціальної активності на більші зміни.

Учасники матимуть можливість взяти участь в унікальних тренінгах з проектного менеджементу, критичного мислення та громадського активізму. На третій день кемпу учасники вчитимуться створювати соціальні проекти за допомогою методики Design For Change. Учасники будуть працювати у командах з менторами, які поділяться власним досвідом і допоможуть у вірішенні завдань.

Табір змін — заключний етап масштабтабного проекту Hub Volunteer Service з розвитку Одеської області.

Кемп буде розташований на території кибуц “Добрый Самарянин” — поселення для переселнців. Це унікальний проект від ВФ “Добрый Самарянин”: там ВПО мають змогу вести господарство за методикою соціального підприємництва. Учасники кемпу матимуть змогу подивитися на теплицю та міні-ферму.

Кемп пройде в атмосфері похідної романтики. Жити у наметах, проводити вечори з вогнищем під гітару, зустрічати світанки — шанс відпочити від міських пейзажів і навчитися новому.

До кемпу запрошують учасники з усієї України.
Для учасників зі сходу України передбачена особлива стипендія.

Коли: 27.07 - 30.07
Де: селище Маяки, Біляєвський район, Одеська область
Організаційний внесок: 150 грн; після 22 липня — 200 грн (організатори покривають витрати, пов’язані з харчуванням, проживанням, програмними заходами та витрати на дорогу).
Реєстрація: https://goo.gl/PTqX8C

З усіх питань пишіть [email protected]
або телефонуйте +38 (093) 392 8005

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.