bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ дитячих фільмів (Кінотабір «Жовтий Автобус»)
16.08.2017

16 серпня 2017 р. о 16.00 в кінотеатрі «Жовтень» на Подолі відбудеться прем’єрний показ робіт, створених дітьми з зони АТО, учасниками літнього кінотабору «Жовтий Автобус». 

Автор проекту «Жовтий Автобус» Ярослав Пілунський, відомий оператор та режисер, створив кінотабір з метою допомогти дітям, які постраждали від військових дій на Сході, забрати їх з реалій війни, допомогти подолати психологічні травми, вселити в них віру в краще майбутнє.

36 дітей із міст Миколаївка, Попасна, Новоайдар, Красногорівка прифронтової зони і переселенців з окупованої зони пройшли конкурсний відбір і взяли участь в літньому таборі. Юні кінематографісти протягом 12 днів розкривали власні таланти на мальовничій локації поблизу Києва, у ролі акторів, режисерів, постановників та інших творців кіноремесла.

За цей час учасники табору створили короткометражні фільми, які відображають погляд нового покоління на сучасність, історію і майбутнє.

Для проведення навчання кіношники заручились підтримкою Громадського Хабу, який оплатив кошти на проживання дітей.

Табір працює вже другий рік поспіль, покращує навики маленьких творців і створює все більше кіношедеврів. До цього,  роботи дітей були представлені на Одеському кінофестивалі, а зараз в планах вихід на міжнародні площадки.

Молоді кінематографісти з нетерпінням чекають прем’єри своїх фільмів та глядачів, які розділять з ними дебют.

За новинами проекту можна слідкувати в соцмережі: https://www.facebook.com/Yellowbusua/

Адреса: Київ, вулиця Костянтинівська, 26

Початок: 16.00

Вхід вільний.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • Сторінка «Жовтого Автобусу»
  • https://www.facebook.com/Yellowbusua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.