bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Google розпочинає програму грантів для жінок, що захоплюються технологіями
18.03.2013

Сьогодні все більше жінок у світі захоплюються комп’ютерними технологіями. Google хоче, щоб вони мали більше можливостей задля особистого розвитку та професійного вдосконалення. Саме тому Google радий представити про початок нової програми грантів Google EMEA Travel and Conference Grants, яка призначена спеціально для жінок-науковців і пропонує фінансування участі в регіональних конференціях.

Переможиці отримають можливість безкоштовної реєстрації на одну з конференцій в країнах Европи, Близького Сходу і Африки, і до 1000 євро на відшкодування транспортних витрат.

Для того, щоб взяти участь у програмі, претендентка на грант повинна:
  • Вивчати інформатику, комп'ютерну інженерію та інші технологічні галузі, пов'язані з темою конференції, або працювати в цих сферах.
  • Мати профільну освіту і лідерські здібності.
  • Взяти участь в ключовому дні / днях головної конференції.

Щоб подивитися список конференцій, що входять в програму, а також за більш детальною інформацією щодо правил подачі заявки на отримання гранту, будь ласка, перейдіть за цим посиланням.

Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно обрати відповідну конференцію на сайті програми та заповнити і надіслати заяву

Коментарі

Віктор Демчишин   4077 днів тому   #  

Критично не підтримую такі феміністичні програм! Це дискримінація та гендерна нерівність!

  •   Пiдписатися на новi
Сумщенко Ірина   4074 дні тому   #  

Приємно визнати, що солідна організація побачила в жінках невикористаний,перспективний потенціал!!!!!Це здорово!!!!І дуже приємно!!!!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.