bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримка потреб українських ОГС
21.12.2022

Нідерландський Гельсінський комітет (НГК) спільно з МГО «Людина в біді» (PIN) та Празьким центром громадянського суспільства (PCSC) розробили багатопланову 24-місячну програму «Відповідь стійкого громадянського суспільства та медіа на війну в Україні». Проєкт, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, спрямований на розбудову стійкості громадянського суспільства та незалежних медіа в регіоні Східного партнерства+ за допомогою розвитку навичок та надання фінансових ресурсів необхідних для ефективного реагування на потреби постраждалого від конфлікту населення.

НГК прагне надати малі гранти організаціям громадянського суспільства та громадським ініціативам в Україні, які працюють над просуванням і захистом прав людини. Гранти спрямовані на покриття прямих нагальних потреб і можуть бути використані для покриття організаційних витрат, які сприяють продовженню діяльності ОГС у нових реаліях під впливом війни, що триває в країні.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.

 Зацікавлені організації мають подати заявку онлайн англійською або українською мовою не пізніше 16 січня 2023 року.

 Із запитаннями щодо конкурсу або процедури подання заявки можна звертатися на електронну пошту [email protected] не пізніше 9 січня 2023 року.

 * Цей конкурс заявок підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документа є виключною відповідальністю Нідерландської Гельсінської спілки і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

Станіслав Черкасов   487 днів тому   #  

На електронну адресу [email protected] неможливо надіслати листа. Після надсилання надходить повідомлення наступного змісту:
"Не вдалося виконати доставку таким одержувачам чи групам:
[email protected] ([email protected])
Не вдалося доставити ваше повідомлення. Коли служба Office 365 спробувала надіслати повідомлення, зовнішній сервер електронної пошти повернув наведену нижче помилку. Ймовірно, це сталося через настройки політики або проблеми на сервері електронної пошти одержувача".

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   486 днів тому   #  

Добрий день, пане Станіславе. Спробуйте, будь ласка, надіслати листа з іншого браузера або іншої поштової скриньки. Ми зв'язувалися з організаторами конкурсу через дану адресу електронної пошти, вона працює.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.