bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Житомирі показали соціальні короткометражки (відео переможців)
19.09.2011

16 вересня 2011 у Житомирському міському палаці культури короткометражними відеороликами спонукали громадськість до дії учасники ІІ Всеукраїнського фестивалю «Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює!».

Організатор заходу Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Британської ради в Україні.

Цього року на фестивалі було представлено 13 відео робіт, які визнані кращими за оцінкою експертної ради. Роботи зачіпали різні сфери: екологія, проблеми наркоманії, тютюнопаління, толерантності, суспільної байдужості. Загалом, оргкомітет отримав 31 конкурсну відео роботу.

Участь у фестивалі взяли представники 10 областей України: Волинської, Житомирської, Полтавської, Київської, Харківської, Донецької, Запорізької, Чернівецької, Одеської, Херсонської.

Перемогу в фестивалі отримали:

 І місце – фільм «Шанс», автор – Олександр Фомічов, м. Київ.

                   

 ІІ місце – фільм «Альтернатива», автор – Вадим Єрченк, м. Запоріжжя.

                   

ІІІ місце – фільм «Комп’ютер », автор – Богдан Яремчук, м. Житомир.

Усі призери фестивалю нагороджені дипломами. За ІІ та ІІІ місце переможці отримали цифрові фоторамки. Переможець нагороджений грошовою премією. Подарунки надані Освітньою програмою компанії Microsoft Unlimited Potential/ проектом «IDEA» Відкритий світ інформаційних технологій та компанією «Coca Cola».

У рамках фестивалю для учасників провели майстер-клас Максим Кочубей, директор телевізійної студії «ProSvet», автор та редактор програми «Альтернатива» та Олексій Солдатенко, директор PR агенції «Імідж - Рост» м. Харків. Учасники отримали корисні та важливі знання у сфері PR та реклами, а також практичні навички створення соціальних відеороликів.

Учасники, задоволені та сповнені сил і нових ідей, роз’їхались по своїх містах з обіцянкою повернутися за перемогою наступного року.

Фестиваль підтримали: компанія «Coca Cola», управління культури і туризму Житомирської ОДА, головне управління у справах сімї, молоді та спорту Житомирської ОДА, освітня програма компанії Microsoft Unlimited Potential/ проект «IDEA» Відкритий світ інформаційних технологій, Житомирський обласний центр кінематографії та інші.

Медіа-підтримка фестивалю: Ресурсний центр ГУРТ, Zhitomir.info, Перший житомирський інформаційний портал 1.zt.ua, Журнал Житомира, 0412.in.ua, Газета 20 хв, програма на 38 телеканалів “Imperia TV”.

Ірина Демиденко 

Коментарі

Тимчук Тарас    4603 дні тому   #  

ех, а мені інші сподобались :))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.