bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Привітання до Всесвітнього дня волонтера від команди ГУРТа
05.12.2014

Сьогодні, у Всесвітній день волонтера, команда Ресурсного центру ГУРТ щиро вітає всіх, хто волонтерує, із цим святом. Від перших днів створення організації наша робота базувалася не в останню чергу саме на волонтерській діяльності, тож нам відоме справжнє значення справ, які люди роблять з доброї волі. 

Нині волонтерство переживає період піднесення, поступово розширюються сфери його застосування. Реагуючи на виклики часу, українці поступово усвідомлюють, що кожен здатний впливати на перетворення в суспільстві.

Ми сподіваємося, що в майбутньому, коли країна нарешті повернеться до спокійного життя, хвиля волонтерської активності не спаде, а сфера діяльності активістів буде й надалі розширюватися. 

Дякуємо волонтерам з усіх куточків України, які збагачують сторінки нашого порталу, поповнюють спільну скарбничку досягнень кращими практиками, діляться досвідом.

Бажаємо кожному волонтеру горіти своєю справою, запалюючи діями людей навколо. 

Щиро ваша, комадна Ресурсного центру ГУРТ

Контакти

Коментарі

Крістіна Іванова   3448 днів тому   #  

Приєднуюсь до всіх побажань!!! З Вами світ стає краще! Безмежно щаслива, що зустріла таких не байдужих людей! Залищайтесь такими щирими і натхненними!

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3448 днів тому   #  

Дякую)) Навзаєм!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.