bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів та блогерів
05.11.2014

Проблема дискримінації переселенців на сьогодні стоїть вкрай гостро. Звідки цевзялося? Чому люди, які ніколи особисто не стикалися з переселенцями, завідомо їх недолюблюють? За результатами моніторингу ЗМІ, що впроваджується ДМГО Альянс, виявилося, що українські ЗМІ в більшості пишуть про агресію, сепаратизм та ледацтво переселенців. Але чи є це правдою?

20-21 листопада 2014 р. Донецька громадська організація «Альянс» проводить тренінг «Cоцмережі як інструмент формування хибної громадської думки та зміни стереотипів щодо вимушених переселенців», який є третім з циклу заходів, запланованих в рамках проекту «Навчання із прав людини для журналістів зі Східної України» за підтримки Генерального консульства Німеччини в Донецьку. На цей захід ми запрошуємо представників ЗМІ з усіх регіонів України.
 
За підсумками тренінгу учасники отримають досвід живого спілкування з представниками основних цільових груп з Донеччини, які постійно на слуху: переселенці, волонтери, чиновники, військові з зони АТО. Важливо, що зустрічі відбудуться у визволеному місті, який в період з квітня по липень 2014 перебував в окупації і є прифронтовим. Також, учасники отримають необхідні знання, які дозволять журналістам більш ефективно працювати в соціальних мережах, відокремлювати міфи від реальності, що в кінцевому підсумку сприятиме зміні громадської думки щодо переселенців і посприятиме зняттю напруженості в суспільстві.
 
Тренінг відбудеться 20.11-21.11.2014 в м. Артемівськ Донецької області. До участі у тренінгу буде запрошено 20 осіб. 
 
Першій день тренінгу буде присвячений зустрічам з представниками органів влади, переселенцями та військовими. Під час проведення зустрічей журналісти матимуть можливість взяти інтер'ю у запрошених. Під час проведення заходу учасники забезпечуються:
- проживанням та харчуванням під час проведення заходу;
- компенсацією проїзду в обидві сторони поїздом(купе, плацкарт)/автобусом при наявності квитків в обидва боки;
- роздатковими матеріалами.
 
В разі зацікавленості просимо вас надіслати заповнену анкету (завантажити тут) до 18:00 13 листопада 2014р. на електронну адресу: [email protected]. Якщо Ваша участь буде підтверджена організаторами тренінгу, Вас буде повідомлено про місце і час початку заходу електронною поштою або по телефону до 18:00 години 14.11.2014 року.
 
За більш детальною інформацією про тренінг Ви можете звернутися до координатора проекту Ганни Щетініної за тел.: +38 (050) 109-49-33 або можете написати на e-mail: [email protected].
 
Звертаємо увагу журналістів на те, що крім вищеназваного тренінга проектом заплановано проведення ще одного навчального заходу (грудень 2014 р.) за тематикою: «Журналістика – сучасні методи та засоби».
 
Тренінг проводиться за підтримки Генерального консульства Німеччини в Донецьку.

Контакти

  • +38 (050) 109-49-33

Коментарі

Микола Тишаков   3470 днів тому   #  

Потрібна анкета для заповнення!

  •   Пiдписатися на новi
Хренова Вікторія    3470 днів тому   #  

Микола, дякуємо за коментар! Анкету додали.

  •   Пiдписатися на новi
Микола Тишаков   3469 днів тому   #  

дякую! заповнив і відправив... чекаю...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.