bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дводенний навчальний візит щодо реалізації якісних гендерно-чутливих інтервенцій (Київ)
30.04.2016

Альянс громадського здоров’я в рамках проекту «Розбудова потенціалу з метою реалізації якісних гендерно-чутливих інтервенцій зі Зменшення Шкоди в Україні», що фінансується організацією «Французька міжнародна експертиза ініціатива 5% (Expertise France 5% Initiative)» оголошує конкурс на участь в дводенному навчальному візиті (стажуванні) на базі пілотних проектів. Перший візит заплановано з 09 по 10 червня 2016 року у м. Київ на базі Всеукраїнської благодійної організації «КОНВІКТУС УКРАЇНА».

Під час візиту учасники ознайомляться з особливостями впровадження гендерно-чутливих послуг для споживачів ін’єкційних наркотиків, роботою пілотного проекту «ПрофіГендер», супервізійної групи тощо. За результатами навчального візиту учасники отримають сертифікат.

Усі витрати, пов’язані з навчальним візитом бере на себе Альянс.

Для участі в конкурсі запрошуються представники ВІЛ-сервісних НУО, державних установ, ЛПЗ з  Житомирської, Чернігівської, Сумської та Київської областей України.

Для участі у конкурсі просимо заповнити анкету (у вкладенні) та мотиваційний лист (форма-довільна, обсяг – до половини сторінки формату А4) та надіслати її Царевській Юлії Олександрівні на електронну адресу convі[email protected] до 18.00 12 травня 2016 р. Конкурснакомісія відбиратиме 11 учасників за результатами аналізу заповнених конкурсних анкет. Переможці конкурсу будуть повідомлені до 18.00 20 травня 2016 р.

Конкурс на другий навчальний візит буде оголошено додатково, але не раніше серпня 2016 року.

Контакти

Коментарі

Михайло Лековкін   2920 днів тому   #  

А де вкладення на анкету?

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Царевська   2920 днів тому   #  

Дуже вдячна, що помітили, що вона не прикріпилась.
Напишіть мені, будь-ласка, я надішлю на мейл - [email protected].

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.