bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найцікавіші вакансії тижня для свідомих громадян
05.08.2016

ГУРТ запрошує активних громадян ознайомитися з добіркою вакансій у третьому секторі. До Вашої уваги добірка вакансій для тих, хто прагне розвивати громадянське суспільство.

Management Analyst у проект ООН (Київ)

Основні обов’язки:  забезпечення реалізації програми ПРООН в області в заданому районі;управління проектами; організація навчальний програм;

Останній день подання – 11 серпня 2016 р.

Проект «SIAPS» шукає консультанта із закупівель

Основні обов’язки:  розроблення навчальної програми для спеціалістів із закупівель; проведення навчальних тренінгів; розроблення нвчальних матеріалів

Останній день подання – 12 серпня 2016 р.

Наставник молодіжної програми БО «СОС Дитяче Містечко» (Бровари)

Основні обов’язки:  забезпечення соціально-педагогічної підтримки та супровід учасників Молодіжної програми шляхом організації перспективного планування розвитку вихованців; реалізація програми напівнезалежного проживання молоді та сприяє соціалізації молодих людей; планування індивідуального розвитку учасників Молодіжної програми, які вийшли з ПС/ДБСТ.

Останній день подання – 15 серпня 2016 р.

Громадська платформа «РПР» шукає Менеджера з адвокації в Секретаріат РПР

Основні обов’язки:  сприяння громадським організаціям-членам РПР в адвокації реформ; розробка адвокаційних планів реформ за напрямками; постійна комунікація з представниками різних гілок влади; моніторинг політичного порядку денного.

Останній день подання – 24 серпня 2016 р.

МБФ «Ізоляція» шукає фандрайзера (Київ)

Основні обов’язки:  складання планів з пошуку та залучення фінансування (гранти, спонсорство, партнерська підтримка, донорська допомога, пожертвування) для проектів Фонду; ведення переговорів (зустрічі і листування) з донорами, спонсорами, партнерами, грантодавцями, органами місцевої влади, посольствами, інститутами, готелями; розробка та супровід грантових, спонсорських та партнерських договорів.

Останній день подання – 31 серпня 2016 р.

ГО «Фонд «Відкрита політика» шукає програмного директора (Київ)

Основні обов’язки:  надавати високого рівня програмну, інформаційну та адміністративну (за потребою) підтримку у впровадженні проектів громадської організації «Фонд «Відкрита політика» (далі – ФВП); забезпечувати постійну комунікацію між учасниками програм, партнерами та відповідними сторонами (узгодження термінів, планів, вимог, кошторисів); ведення проектної документації (календарні плани, технічні завдання, функціональні обов’язки, звіти, тощо).

Менеджер з розвитку програми Urban Space (Івано-Франківськ)

Основні обов’язки:  організація взаємодії юридичного, бухгалтерського відділів, управлінської компанії; підготовка, організація та проведення щоквартальних (та в разі потреби — позачергових) Загальних зборів Urban Space 100, модерація зборів; менеджмент документообігу; організація та контроль поточної діяльності проекту.

Благодійний фонд «Я вірю в Україну» шукає PR-менеджера (Київ)

Основні обов’язки:  організація роботи зі зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації; розробка плану проведення PR-кампаній; визначення та складання бюджету PR-кампаній.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.