bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дільничні виборчі комісії Компаніївщини підвищують професійність
08.10.2012

Після кожних виборів чимало нарікань ми чуємо щодо роботи виборчих комісій. Тому активісти ГО «Взаємодія» вирішили провести навчання з підвищення професійності і усвідомлення правової відповідальності для керівного складу дільничних виборчих комісій Компаніївського району Кіровоградської області.

Протягом 2-х днів, 6-7 жовтня 2012 року члени дільничних виборчих комісій Компаніївщини приймали участь в роботі семінарів-тренінгів. Всього пройшло навчання 78 осіб.

Учасники семінарів ознайомилися з чинним виборчим законодавством України, яке регламентує діяльність дільничних виборчих комісій, детально розібрали всі етапи та процедури їх роботи, вчилися організації роботи дільничних виборчих комісій протягом виборчого процесу парламентських виборів 2012 року та веденню виборчої документації.

Та головне – семінари стали чудовим комунікаційним майданчиком. Учасники з різних населених пунктів, з різними політичними переконаннями знайомилися, обмінювалися досвідом та контактами, домовляючись про співпрацю і взаємодопомогу.

Семінари-тренінги проведено в рамках проекту «Виборчим комісіям Компаніївщини – професійну підготовку та правову підтримку», що виконується ГО «Взаємодія» в межах проекту “Інформування виборців перед парламентськими виборами”, який виконується Ресурсним центром АНГО за фінансування Національного фонду сприяння демократії.

Також в рамках проекту для дільничних виборчих комісій Компаніївського району буде працювати «гаряча» телефонна лінія (0522) 27-64-29, скориставшись якою, можна отримати консультації щодо роботи дільничних виборчих комісій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.