bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нововолинські ОСББ у 2013 році отримають 207 тисяч гривень з міського бюджету
15.01.2013

207 тисяч гривень виділено міською радою Нововолинська на підтримку ОСББ у 2013 році за Програмою сприяння діяльності об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків у м. Нововолинську та смт. Жовтневому на 2013 – 2015 роки.

Ініціатори створення та розробники Програми для Нововолинських ОСББ – Асоціація ОСББ «Містечко», яка реалізовує проект «Влада та ОСББ – крок назустріч!» за підтримки Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та фінансового сприяння Міжнародного фонду «Відродження».

За словами Руслана Володарчика, керівника Асоціації ОСББ «Містечко», який разом з тим являється й керівником проекту, спочатку на підтримку об’єднань планувалося виділити 100 тис. грн., однак депутати міськради взялися жваво відстоювати фінансування об’єднань за програмою і в кінцевому результаті затверджена сума склала 207 тис. грн., з яких 57 тис. – кошти, які були не використані у минулому 2012 році й перенесені для використання у 2013, а 150 тисяч виділено вже з міського бюджету, що закладений на 2013 рік.

Першочерговість отримання цих коштів для фінансування потреб Нововолинських об’єднань визначатиме Рада голів ОСББ за критерієм дольової участі.

Програма підтримки ОСББ у Нововолинську – вже третя у Волинській області. У 2011 році така Програма була прийнята в Луцьку, а вкінці 1012 облрада затвердила обласну Програму підтримки ОСББ. Пан Володарчик каже, що цей програмний документ Нововолинська є не лише свого роду регуляторами розвитку ОСББ, а й дають можливість залучати кошти для об’єднань із обласного та державного бюджетів, що є вагомою перевагою.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.