bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Вінниці на Водохреще відбулось свято зимового плавання
21.01.2013

19 січня 2013 року о 12:00 годині, на Вишенському озері у парку «Дружби народів», біля водно-веслувальної станції відбулось театралізоване свято зимового плавання «Що й на річці, на Йордані….».

Усі бажаючі мали можливість на власному прикладі відчути цілющі властивості хрещенської води та зануритися в ополонку. Для «моржів» були встановлені декілька роздягалень.

У заході взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації - Іван Мовчан, представники обласної влади. На захід завітали: екс-губернатор  Вінниччини, а нині депутат Верховної Ради- Микола Джига , якій у 2012 році став членом Вінницького  міського  оздоровчого  клубу моржів  «Нептун» ; Олімпійська чемпіонка – Наталія Добринська, представники міської влади, священнослужителі, спортсмени.

На фото: Заступник президента Вінницького міського оздоровчого клубу моржів «Нептун» МАР’ЯНЧУК Сергій в рамках свята отримав для 20 найактивніших моржів грамоти та подарунки від КРАЄВСЬКОГО Сергія - голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради; ДОБРИНСЬКОЇ Наталії - чемпіонка світу з легкої атлетики; ДІДИКА Сергія - начальник спортуправління Вінницької облдержадміністрації (найсильніша людина світу, відомий важкоатлет і пауерліфтер, рекордсмен світу, неодноразовий переможець і призер європейських і світових змагань).

 

На фото: ДОБРИНСЬКА Наталія - чемпіонка світу з легкої атлетики та заступник президента Вінницького міського оздоровчого клубу моржів «Нептун» МАР’ЯНЧУК Сергій.

 

На фото: Під час заходу відбувались виступи місцевих колективів художньої самодіяльності та була святкова торгівля.

 Усіх бажаючих зігрівали безкоштовним чаєм та польовою кашею.

На фото: члени Вінницького міського оздоровчого клубу моржів «Нептун»

 

На фото: Карманичі області та міста, серед яких: голова Вінницької облдержадміністрації  Іван Мовчан, екс-губернатор Вінниччини-  Микола Джига, голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради - Краєвський Сергій.

 

Вінницький  міський  оздоровчий  клуб моржів «Нептун» (президент – Раїса Макієвська) запрошують вінничан та гостей міста взяти участь у  традиційних запливах, які будуть відбуватися:

  • 23 лютого– до Дня Захисника Вітчизни
  • 8 березня– до Міжнародного Жіночого дня 8 березня
  • 1 квітня–  закриття зимового сезону

Контакти

  • Сергій Мар’янчук
  • ГО «Молодіжна організація «СЛАВІС-Вінниця»
  • [email protected]
  • 093-093-8-999 та 097-97-99-99-6
  • http://slavis.ho.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.