bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курси для соціальних підприємців
17.10.2015

Соціальні підприємці потребують інформації, яка підготує до створення та розвитку власного бізнесу. Портал ГУРТ пропонує ознайомитися з такою інформацією у підбірці онлайн-лекцій. Представлені курси здебільшого презентують досвід іноземних дослідників та представників соціального підприємництва.

Social Innovation MOOC

Курс розповість, які є соціальні інновації та як вони можуть вирішити соціальні проблеми. Ви отримаєте огляд важливої літератури та дискусій щодо соціальних інновацій, а також дізнаєтеся, як застосовувати вивчене для розробки, впровадження і масштабування соціальних інновацій, після чого зможете розвинути власні ідеї.

Мова: англійська

Початок курсу: 2 листопада 2015 року

Тривалість: 6 тижнів

Доступ - тут.

Social Computing

Про те, як розробляти технології, що приносять людям задоволення, а не розчарування, створювати дизайнерські ідеї, застосовуючи необхідні методи для їхнього швидкого прототипування, а також про принципи ефективного інтерактивного дизайну, ви дізнаєтесь під час цього курсу.

Мова: англійська

Початок курсу: 2 листопада 2015 року

Тривалість: 3 тижні

Доступ - тут.

Social Entrepreneurship

Цей курс охоплюватиме набір тем, пов'язаних із соціальними інноваціями для підприємництва. Реєструючись на цей курс, ви довідаєтеся про те, як запустити проекти соціального підприємництва, що мають високий потенціал і значний позитивний соціальний вплив; як зробити це з обмеженими ресурсами; які застосувати інструменти і механізми, щоб масштабувати своє соціальне підприємство.

Мова: англійська

Доступ - тут.

How to Build a Startup

За допомогою цих лекцій можна дізнатися про принципи побудови стартапу - як з ідеї побудувати успішний бізнес. Провідна тема лекцій - швидко розробляти і тестувати ідеї, збираючи величезну кількість клієнтів на ринку.

Мова: англійська

Тривалість: 8 лекцій

Доступ - тут.  

High-Impact Business Writing

Ефективний лист є потужним інструментом у бізнес-середовищі. За допомогою курсу, ви дізнаєтеся, як чітко та стисло сформулювати свої думки, щоб ваш ідея була зрозумілою для  адресата. Цей курс допоможе навчити обирати і користуватися відповідними форматами для конкретної цільової аудиторії, мати правильний стиль письма. Ви також дізнаєтеся, як уникнути найбільш поширених помилок у листах.

Мова: англійська, російська

Доступ - тут.

Підготувала Марія Пилипенко

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.