bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

А Ваш комп’ютер заражений шпигунським програмним забезпечнням?   

Порада тижня для розумних користувачів Інтернету
Якщо комп’ютер починає поводити себе досить дивно, то, можливо, що на ваш комп’ютер було завантажено шпигунське або інше небажане програмне забезпечення.

1.Я постійно бачу спливаючі вікна із рекламою. Небажане програмне забезпечення буде «закидувати» вас спливаючими вікнами із рекламою, яка не має відношення до конкретного веб-сайту, якій ви переглядаєте. Ці оголошення є рекламою веб-сайтів для дорослих або інших веб-сайтів, зміст яких ви можете сприйняти як образливий. Якщо ви бачите спливаюче вікно із рекламою одразу, як тільки вмикаєте комп’ютер, або коли ви навіть і не переглядаєте Інтернет, то, можливо, на ваш комп’ютер було встановлено шпигунське або інше небажане програмне забезпечення.

2.Мої налаштування змінились, і я не можу змінити їх, встановити так, як було раніше. Деякі небажані програми можуть змінювати налаштування домашньої сторінки або сторінки пошукової системи. Навіть після відновлення налаштувань ці зміни знову будуть повертатись після перезавантаження комп’ютера.

3.Мій браузер містить додаткові компоненти, і я не пам’ятаю, щоб я їх завантажував. Шпигунські та інші небажані програми можуть додавати до браузера панелі інструментів, які вам не потрібні. Навіть якщо ці панелі інструментів видалити, вони знову з’являються після кожного перезавантаження комп’ютера.

4.Здається, мій комп’ютер почав повільно працювати. Шпигунські та інші небажані програми створені не для ефективної діяльності вашого комп’ютера. Ці програми відслідковують ваші дії та доставляють рекламні оголошення і таким чином можуть уповільнювати роботу комп’ютера, а наявні в них помилки можуть призводити до збоїв у роботі. Якщо ви звернули увагу на різке збільшення кількості збоїв в роботі якої-небудь програми або на те, що комп’ютер став працювати повільніше, то, можливо, на ваш комп’ютер було завантажено шпигунське програмне забезпечення.

Якщо ви вважаєте, що ваш комп’ютер є зараженим шпигунським ПО, з’ясуйте, як позбавитись від шпигунського ПО та як можливо запобігти завантаженню шпигунського ПО на ваш комп’ютер.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.