bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Туберкульоз – проблема не тільки бомжів   

Туберкульоз завжди вважали хворобою соціальних меншин, на сьогодні думка майже не змінилась.

Сьогодні більшість населення вважає, що ТБ їх мине. Вони до цієї хвороби ніякого відношення не мають, вони досить успішні, тому ТБ їх не стосується. А чи так це насправді?

Люди, які зіткнулися з цією проблемою змінили свій погляд: ТБ – це хвороба, якою може захворіти кожен, не залежно від соціального стану.

Ті, хто зіткнувся з цією хворобою змінюють своє життя. Звичний розклад життя змінюється на 180°, тепер вони борються з хворобою, захищаюсь своїх рідних і близьких від зараження, шукають відповідь на питання: «Чому я?».

Туберкульоз не обирає своїх жертв за соціальним станом, він може зустрітися будь де і статися будь з ким. І щоб йому протистояти треба знати про цю хворобу якомога більше. Ми всі зараз знаємо, що СНІД передається статевим шляхом, що це страшне захворювання, але ми також знаємо шляхи, як себе захистити. А що ми знаємо про туберкульоз?

<a href=“www.soptb.in.ua”>Благодійний Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України»</a> став на боротьбу з цією хворобою, з 2007 року проводиться робота, яка спрямована на зниження рівня захворюваності від ТБ. З’явилась гаряча лінія по ТБ (8-800-50-30-800, ICQ 382 285 483) безкоштовна для всієї України, кваліфіковані консультанти можуть відповісти на будь-яке питання стосовно ТБ.

Ти можеш бути студентом, безробітним, високо кваліфікованим спеціалістом, керівником або приватним підприємцем, але ти повинен знати, як захистити себе та своїх рідних від туберкульозу.

Шлях в 100 км починається з одного кроку, так і ти, звернувши увагу на проблему ТБ в Україні, можеш змінити думку про це захворювання, когось наштовхнути на думку про те, що його здоров’я в його руках. Дізнайся більше, поділись цією інформацією, і за теорією ймовірності, сьомій людині, з якою у тебе буде «кашкетне» знайомство, будуть дуже потрібні ці знання.


Моє ім’я Бородіна Тетяна, я працюю в Благодійному Фонді Рената Ахметова (www.fdu.odg.ua) на посаді менеджера проекту «Зупинимо туберкульоз» (www.stoptb.in.ua),

Наш проект є першим на Україні, тому унікальним і пілотним, проводиться тільки в Донецькій області. На сьогоднішній день є певні досягнення, з якими із задоволенням ділимося з колегами. Щоквартально ми випускаємо інформаційний бюлетень, який розсилаємо всім бажаючим (на сайті є інформація, як підписатися).

Хочемо привернути увагу кожної людини до свого здоров’я, тому поява нашого блогу на порталі ГУРТУ дуже бажана.

Дякую за увагу до нашого проекту!

С уважением, Татьяна Бородина
Менеджер проекта,
Благотворительный фонд Рината Ахметова “Развитие Украины”
тел.: +38 062 381 51 43
факс: +38 062 381 51 49</i>

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.