bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Від декларацій до дії   

Декларації про розвиток міжсекторального партнерства на благо місцевих громад давно стали частиною спічів керівників державних органів та громадських організацій. Але на ділі не завжди виходить їх реалізувати в силу різних причин.

На щастя, в Білогірському районі Автономної Республіки Крим даний процес набирає реальних оборотів. Цьому сприяє розвинений Третій сектор району, готовий підставляти «своє плече» і допомагати органам влади та місцевого самоврядування вирішувати нагальні проблеми мешканців. Не в малому ступені така робота можлива і завдяки міжнародної технічної допомоги, яку вдається залучати в район якраз зусиллями міжсекторального партнерства.

Ось і 12 червня в офісі координатора кримського офісу Deutsche Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH Павла Касьянова відбулася робоча зустріч з представниками Білогірської громадськості. Обговорювалися теми розвитку місцевих громад Белогорья, заснованого на використанні можливостей різних джерел. Учасники зустрічі зайвий раз переконалися, що лише об'єднуючи потенціал можна ефективно вирішувати завдання навіть в умовах кризи.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.