bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Перша міська школа «Успіх. Крок за кроком»   

Так так! Незважаючи на те що реалізація проекту «Упровадження комплексної інформаційно-освітньої програми «Активна молодь Конотопщини" починалася весною і відбувалася протягом півроку результати є гарними. Хочу поділитися, що 26 вересня о 13.00 в приміщенні тренінгової зали Конотопського міськрайонного центру зайнятості відбулася прес-конференція «Презентація результатів проекту На конференції були присутні лідери громадських організацій, представників влади, СМІ, учнівську та студентська молодь. Прес-конференцію відкрила заступник директора центру зайнятості Алла Пилипенко, яка доповіла про співпрацю, організацію освітньої діяльності та результати діяльності.
Підсумовуючи результати діяльності, керівник проекту КМГО «Нове життя» Ганна Мещишена презентувала цікаву наработку – посібник для молоді «101 способ заработка в небольшом городе». Друкований варіант посібника безкоштовно замовити можуть міськрайонні центри зайнятості. Для замовлення необхідно до 15.10.2011 надіслати лист від центру зайнятості на адресу: КМГО «Нове життя», вул. Красногірська, 17 м. Конотоп 41615 Сумська область.
* * *
Метою проекту Впровадження комплексної інформаційно-освітньої програми «Активна молодь Конотопщини», що здійснюється КМГО «Нове життя» за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження” є підвищення рівня зайнятості молоді міста Конотопа.
Детальніше про програму: www.irf.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.