bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Будівельники громадянського суспільства: члени правління ГУРТа
14.05.2013

Члени правління ГУРТа розповідають про основні цінності громадянського суспільства та діляться думками щодо важливості Кримської весни розвитку, що розпочнеться вже зовсім скоро.

Сергій Іванюк, головний редактор журналу «Однокласник», Голова правління, говорить: "Це той випадок, коли не можна щось отримати, не віддавши трошки більше. Найцінніше, що у нас сьогодні є - це досвід і цим досвідом треба щедро ділитися". 

Василина Дибайло, директор Партнерства "Кожній дитині", вважає: "Для громадянського суспільства, для нашого сектору важливо знати, що ми хочемо досягнути, якими ми себе бачимо, який той світ, в якому ми хочемо жити".

Надія Самуляк, голова Суспільної служби України, говорить: "Це важливо для нас, для тих людей, які приїдуть, для тієї мережі, яка розсіється після Кримської весни. Тому що кожен із нас навколо себе може і повинен створювати таке своє, активне громадське коло"

"

Олексій Мелещук
, виконавчий директор «Хелен Марлен Груп», Голова ревізійної комісії, також ділиться думками щодо важливості Кримської весни розвитку: "Хотілося б, аби кожен з учасників, кожна організація отримала певні віхи, дороговкази стосовно спільного напрямку руху".  

Олексій Мелещук from GURT Resource Centeron Vimeo.

Над відео працювали:
Юлія Дрозд, Євгенія Кравченко, Любов Єремічева

 Дивіться також:

 Бажаєте зробити змістовний внесок у майбутнє громадянського суспільства? Приєднуйтесь до дискусій на нашому порталі!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.