bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс бібліотечного відео «БібліоКіноФест: Кадри вирішують все»
18.02.2012

Конкурс проводиться Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст» за підтримки Української бібліотечної асоціації, Міністерства культури України та Національної парламентської бібліотеки України. Мета конкурсу - відзначити відео, які привертають увагу громад до бібліотек, рекламують бібліотечні послуги та змінюють сприйняття бібліотек у суспільстві.

Порядок організації та проведення конкурсу:

  1. Представник бібліотеки надсилає відео, яке висвітлює сучасну бібліотечну послугу, запропоновану користувачам, що базується на громадській потребі та сприяє покращенню якості життя громади, наприклад, у галузях: ефективний і зручний доступ до інформації, сімейні послуги, пошук роботи, розвиток бізнесу, сільське господарство, права людини, юридична допомога, послуги місцевої влади, освіта, дозвілля тощо.
  2. Тривалість відео - не більше 3 хвилин.
  3. У відео мають демонструватися користувачі бібліотеки, яким надається послуга, ілюструватися життя громади і зв’язок бібліотеки з ним, має використовуватися жива мова. Заохочується використання елементів інфографіки та візуалізації.
  4. Відео треба розмістити на бібліотечному блозі, сайті або на іншому веб-ресурсі і додати посилання на цей допис в коментарі до інформації про конкурс на блозі «Бібліотечний автобан» (http://bibliote4nyj-autoban.blogspot.com/p/blog-page_17.html) та до стіни програми «Бібліоміст» у мережі www.facebook.com/bibliomist. Посилання має супроводжуватися фразою «На конкурс «БібліоКіноФест: Кадри вирішують все».
  5. Приймаються відео, зроблені протягом 2010 – 2012 рр.
  6. Відеоролик повинен мати цікаву, привабливу назву, короткий опис (2-3 речення максимум), зазначений рік створення.
  7. Заповніть та надішліть заявку учасника конкурсу на електронну адресу [email protected], вказавши «На конкурс БібліоКіноФест: Кадри вирішують все» у темі листа.
  8. Оцінює творчі роботи учасників і визначає переможців журі конкурсу. На додачу передбачається спеціальний приз глядацьких симпатій за результатами голосування у соціальних медіа. Покличте своїх друзів у соціальній мережі, щоб вони проголосували за Ваше посилання кнопкою «Подобається» (Like). Зауважте, що цей критерій не слугує для визначення переможця конкурсу. Поділіться інформацією про конкурс зі своїми друзями у соціальних мережах шляхом розповсюдження оголошення у мережах Facebook, Вконтакте, Одноклассники, Твітер, Google+.
  9. Після завершення першого етапу конкурсу (4 травня 2012 р.) подані відеороботи розгляне відбіркова комісія і обере 10 кращих роликів, які буде продемонстровано на фестивалі бібліотечного кіно.
  10. Під час кінофестивалю журі обере переможців конкурсу шляхом голосування (отримувачів гран-прі та переможців у спеціальних номінаціях).
    Термін конкурсу. Конкурс проводиться у два етапи: з 17 лютого до 4 травня приймаються заявки і відеороботи учасників; 4-21 травня 2012 р. – фінал у формі кінофестивалю. Результати буде оголошено під час Ярмарку “Сучасна бібліотека: розбудовуємо місцеві громади” і розповсюджено через офіційний сайт програми «Бібліоміст», сторінки програми і партнерів у соціальних медіа та інші канали ЗМІ.

Більше інформації та конкурсний пакет документів можна отримати на офіційному веб-сайті програми “Бібліоміст”, інформація також міститься на сторінці конкурсу на блозі «Бібліотечний автобан».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.