bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено конкурс для сільських громад Західної України
16.08.2012

Західноукраїнський ресурсний центр розпочинає реалізацію програми інституційного розвитку за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта. 

Програма інституційного розвитку „Економічний розвиток громад” передбачає підтримку розвитку громадських ініціатив членів територіальних громад сіл та селищ Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей, проведення циклу навчань для зацікавлених осіб, надання консультацій щодо місцевого розвитку, а також можливість отримати грантову підтримку на реалізацію ініціатив за напрямами “розвиток соціального капіталу”, “кооперація” та ”еко-господарювання”.

Цільовий регіон програми: Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська область.

Мета програми: підтримати суспільні ініціативи членів територіальних громад сіл та селищ регіону, що спрямовані на вирішення важливих для них життєвих проблем, шляхом надання навчально-консультативної та грантової підтримки за напрямами: “розвиток соціального капіталу”, “кооперація” та “еко-господарювання” з метою створення моделей ефективної соціальної взаємодії у соціально-економічній сфері.

До участі у Програмі запрошуються представники громадських організацій, органів самоорганізації населення та ініціативних груп громадських активістів Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей, що здійснюють роботу в напрямку соціально-економічного розвитку місцевих сільських громад.

Програма розпочнеться дводенним вступним ознайомчим семінаром на тему „Розвиток громади”, який відбудеться 7-8 вересня 2012 року у м. Львові. На семінарі учасники ознайомляться з пріоритетами Програми та зможуть розробити концепції власних міні-проектів.

Участь у семінарі є безкоштовною. Для реєстрації на участь у семінарі просимо вас заповнити анкету учасника та надіслати її не пізніше 1 вересня електронною або звичайною поштою на адресу: Західноукраїнський Ресурсний Центр вул. Лисенка 21, перший поверх, 79008 Львів e-mail: [email protected] Просимо в усіх електронних повідомленнях зазначати тему «Економічний розвиток громад»

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (032) 297-66-24

факс:  (032) 297-68-13 
e-mail: [email protected], координатор програми – Зоряна Стоцько.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.