bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед журналістів українських ЗМІ
12.09.2008

Український освітній центр реформ (УОЦР) за підтримки Проекту «Гідна Україна» оголошує про відкриття Другого національного конкурсу на кращі журналістські розслідування та авторські публікації з протидії корупції в Україні.

Конкурс відбуватиметься з 1 липня по 31 жовтня 2008 року за такими номінаціями:

1. На регіональному (обласному рівні): «Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в друкованих та Інтернет ЗМІ області» – перше, друге й третє місце.

2. На національному рівні:

  • „Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в регіональних засобах масової інформації України” – перше, друге й третє місце.
  • „Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в національних друкованих та інтернет-ЗМІ України” – перше, друге й третє місце.
  • „Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в національному телерадіоефірі України” – перше, друге й третє місце.
  • „Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в регіональному телерадіоефірі України” – перше, друге й третє місце.
  • „Головний приз Національного конкурсу на краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції” – гранпрі. 

Етапи конкурсу:

  • 1 липня по 31 жовтня 2008 року – прийом робіт на участь у Конкурсі (на національному та регіональному рівнях).
  • 15 – 30 листопада 2008 р. - нагородження переможців в регіональних номінаціях Конкурсу.
  • 9 грудня 2008 р.- офіційна церемонія нагородження переможців у національних номінаціях.

Всіх переможців та лауреатів конкурсу чекають нагороди !

Прийом робіт:

  • на регіональні номінації здійснюється регіональними прес-клубами УОЦР
  • на національні номінації – роботи подаються в національний прес-клуб.

Контактна інформація всіх прес-клубів наведена на веб-сторінці http://www.cure.org.ua/pressclubs.

Перший подібний конкурс відбувся в 2007 році й отримав визнання у більше, ніж 500 засобів масової інформації України. Публікації переможців можна знайти на сайті http://www.pace.org.ua/content/category/3/40/53/lang,uk/. Кожен з переможців був нагороджений. За результатами конкурсу УОЦР видав книжку з найкращими роботами конкурсантів.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися в національному та регіональних прес-клубах реформ, а також за телефоном оргкомітету в Києві (044) 490-69-88.

Положення про конкурс та форму заявки на участь завантажуйте на сайті www.cure.org.ua.

Конкурс проходить за підтримки проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», який виконує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Порогової програми Корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.