bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виготовлення аудіо- та відеороликів на тему «Профілактика ВІЛ у місцях позбавлення волі»
16.05.2013

Всеукраїнська благодійна організація “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” (далі – «Мережа») оголошує обмежені конкурсні торги на закупівлю послуги виготовлення аудіо- та відеороликів на тему «Профілактика ВІЛ у місцях позбавлення волі» для розповсюдження у закладах Державної пенітенціарної служби України за наданими Замовником матеріалами і сценарними планами.

Опис позицій до закупівлі товарів/технічне завдання для робіт, послуг

Виконавець проводить експертне коригування та адаптацію тексту для засуджених та осіб, позбавлених волі 3 (трьох) сценарних планів інформаційних матеріалів, наданих Замовником, розроблених з метою профілактики ВІЛ у місцях позбавлення волі.

Виконавець виконує роботи з монтажу, пост-продакшну наданого Замовником відеоматеріалу та на основі орієнтованого сценарного плану, виконує усі роботи з підготовки готового відеоматеріалу до запису на диск. Виконавець повинен враховувати усі правки, на яких наполягає Замовник (внесення правок не менше трьох разів протягом виконання робіт без додаткової оплати).

Виконавець проводить роботи із запису, монтажу, пост-продакшну та підготовки для запису на CD двох  аудіо роликів за наданими Замовником сценарними планами. Замовник оплачує роботи диктора, звукорежисера та виконавця всіх технічних робіт щодо даного пункту закупівель. Виконавець повинен враховувати усі правки, на яких наполягає Замовник (внесення правок не менше трьох разів протягом виконання робіт без додаткової оплати).

Виконавець проводить запис виготовленого аудіо- та відеоматеріалу на два диски: перший – аудіо матеріал, другий – відеоматеріал з можливістю перегляду (прослуховування) їх на пристроях зчитування усіх типів побутової та комп’ютерної техніки, формує їх у комплекти 1 CD + 1 DVD в індивідуальній упаковці (dj-pack), для якої розробляє дизайн обкладинки (3 варіанти на вибір Замовника), та надає Замовнику готову продукцію – 1000 комплектів. Виконавець здійснює доставку продукції за вказаною адресою (у межах м. Києва).

У рамках виконання умов договору Виконавець робіт зобов’язаний передати Замовнику виключні майнові права інтелектуальної власності на створені ним аудіо- та відеоролики.

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг

Виконання робіт проводиться протягом 25 календарних днів з дня підписання договору.

Порядок оплати робіт

Оплата робіт проводиться у два етапи:

1)    передоплата 50% протягом п’яти банківських днів після підписання договору про виконання робіт;

2)    пост оплата 50 % після підписання акту виконання робіт.

Очікуваний результат робіт та послуг

1000 комплектів 1 CD + 1 DVD диск із записаними на них аудіо- та відео- інформаційними матеріалами

Тендерні пропозиції приймаються за адресою:

Україна,  04080, м. Київ, вул. Межигірська, 87-Б, під’їзд 1, поверх 2.

Приймання пропозицій, які подаються учасниками особисто, здійснюється з09 год. 30 хв. до  18 год. 00 хв. (по 28 травня 2013 року - з 09 год. 30 хв. до 12 год. 00 хв.) за київським часом.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників:

 «28» травня 2013 року, до 12 год. 00 хв. за київським часом.

Розкриття тендерних пропозицій учасників торгів відбудеться:

«28» травня 2013 року, о 13 год. 00 хв.за київським часом за адресою:  Україна,  04080, м. Київ, вул. Межигірська, 87-Б.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 467-75-67 (внутрішній номер 647), контактна особа: Петренко Дмитро  (звертайтеся також через електронну пошту: [email protected]

Форму Тендерної пропозиції можна отримати, надіславши запит на електронну адресу: [email protected] або на веб-сайті Мережі www.network.org.ua. Комерційні пропозиції надсилайте у друкованому вигляді: на адресу ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» вул. Межигірська, 87- Б, м. Київ, 04080, (з приміткою для Петренка Дмитра).

Контакти

  • (044) 467-75-67

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.