bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Переможця конкурсу «Проти раку – за життя» чекає прес-тур до Латвії
15.09.2013

Прес-тур до Латвії та можливість ознайомитися з роботою латвійських медіа – такий приз чекає на переможця конкурсу професійних журналістських матеріалів на онкотематику «Проти раку – за життя». Крім цього, умовами конкурсу передбачено ще три премії за найкращі роботи. Так, за перше місце автор отримає планшетний комп’ютер, за друге – нетбук, а за третє – цифровий диктофон.

Прийом робіт від учасників триває до 1 жовтня.  Нагадуємо, що конкурс проводиться в рамках Школи медичної журналістики – навчального проекту Національної спілки журналістів України та Громадської спілки «Міжнародний клуб лікарів і фармацевтів», що реалізується за підтримки Міністерства охорони здоров’я та в партнерстві з компанією «Рош Україна».

На адресу НСЖУ уже надійшло кілька десятків робіт з різних регіонів України та від представників різних видань – газетні публікації, сюжети і телепрограми, матеріали інтернет-видань.

Нагадуємо, що на конкурс приймаються матеріали різного спрямування, присвячені проблемам профілактики онкологічних захворювань в Україні, методам діагностики раку, методам лікування, історіям пацієнтів, які успішно вилікувалися, історіям життя лікарів, проблемам функціонування медичних закладів, здобуткам і напрацюванням вітчизняної медицини тощо. Тематиці онкозахворювань було присвячено уже два модулі Школи медичної журналістики, яка реалізується в партнерстві з компанією «Рош Україна».

Участь у конкурсі можуть взяти представники засобів  масової інформації та журналісти  друкованих видань,  теле-, радіокомпаній, інтернет-видань. За найактивніше та професійне висвітлення тематики боротьби з раком 30 журналістів будуть запрошені на церемонію нагородження  переможців конкурсу в м. Київ.

Детальні умови конкурсу та довідкова інформація розміщені на сайті НСЖУ.

Контакти

  • НСЖУ: (044) 234-52-09
  • (044) 235-87-66 (Ярослава).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.