bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Велопрацедавець-2014»
06.08.2014

 Велопрацедавець – щорічний конкурс, який відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси. Подавайте заявки, отримуйте широке визнання велоспільноти Києва та заохочувальні призи для співробітників.

Перемогу в конкурсі отримає організація, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників – щонайменше встановила велопарковку, всіляко заохочує співробітників їздити на роботу на велосипеді, можливо, навіть має місце для переодягання та душ.

Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунального підприємства за згодою керівництва. У конкурсі можуть брати участь усі компанії (крім переможців минулих років), де є щонайменше велопарковка, та де керівництво заохочує працівників їздити на велосипедах. Критеріями вибору переможця будуть відсоток працівників-велосипедистів, якість зручностей для них і відповідність рівня цих зручностей об’єктивним можливостям компанії.

Цього року конкурс проходитиме вже вп’яте. У попередні роки переможцями були Телеканал 1+1 (2013), “Melexis Ukraine” – розробник інтегральник схем (2011), IT-компанія “GlobalLogic” (2010). Організатор конкурсу – Асоціація велосипедистів Києва.

Участь у конкусі можуть брати лише організації, що розташовані в місті Києві та містах-сателітах (Бровари, Вишневе, Вишгород, Ірпінь тощо). Хочете організувати подібний конкурс у своєму місті? Ознайомтеся з нашими порадами.

Заявки на конкурс приймаються з 05 серпня по 05 вересня 2014 року включно.

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.

Подати заявку на конкурс “Велопрацедавець 2014″.

Всі події конкурсу висвітлюватимуться на сторінці.

Контакти

  • bikeoffice.avk.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.