bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом фотографій для виставки «Донбас: діти війни»
02.04.2015

Національна спілка журналістів України та Уповноважена Президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, голова парламентського комітету євроінтеграції Ірина Геращенко оголошують про старт фотопроекту «Донбас: діти війни».

Проект буде присвячений темі дітей у війні і має на меті показати реальний стан речей на Донбасі, людські долі та випробування, що впали на плечі наших маленьких співвітчизників.

Участь у ньому можуть взяти як журналісти, фотокореспонденти, так і волонтери, бійці АТО, фрілансери, пересічні громадяни. Для цього слід надіслати фото з оголошеної тематики: портрети, обличчя дітей війни, дітей-переселенців, поранених, дітей, які спілкуються з військовими тощо.

Нагадаємо, що в Україні вже відбулося два успішні фотопроекти: «Донбас: війна та мир» та «Жінки: війна і мир». Фотознімки з Донбасу були гідно оцінені не тільки в різних містах нашої держави, а й у низці країн Європи.

Виставка «Донбас: діти війни» буде презентована у Києві до 1 червня – Міжнародного дня захисту дітей. Пізніше роботи будуть представлені і за кордоном.

Роботи приймаються до 5 травня. Адреса електронної пошти: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.