bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донбас SOS проводить конкурс малюнків «Мир очима дітей»
29.09.2015

Громадська організація Донбас SOS розпочинає конкурс дитячого малюнка «МИР очима дітей». Взяти участь у ньому можуть як маленькі переселенці з Донбасу, так і малюки, які проживають там зараз. Малюнки можуть бути виконані олівцями і фарбами, фломастерами і крейдою, пастеллю і звичайними кульковими ручками - головне, що б вони показали дорослим, що ж таке МИР!

Що означає МИР? Дитячий сміх за вікном, тихі зоряні ночі, феєрверки, від звуку яких не хочеться ховатися? А може, просто можливість спокійно прогулятися вечірнім містом, не озираючись на людей зі зброєю? Заходити в магазини, базікати про дрібниці, пити гарячий чай на балконі, милуючись заходом над такими рідними і такими далекими териконами? А може просто відсутність поганих новин, страху, віра в те, що сьогодні нікого не вб'ють? Можна продовжувати до нескінченності - мир для кожного в чомусь своєму. Але це мир для нас, дорослих ... А що значить мир для дітей? Яким його бачать вони - своїми чистими і позбавленими стереотипів очима?

Ми пропонуємо кожній дитині Донбасу, тим, хто залишився вдома, і тим, хто переїхав, показати дорослим, що ж таке мир!

Малюнки формату А4 можна надсилати поштою за адресою: 03680, Київ, вул. Димитрова 5А. Одержувач Донбас SOS, обов'язково вказуйте «на конкурс малюнка».

Якщо у вас є можливість відправити відсканований малюнок у форматі JPEG - ми чекаємо на нього за адресою: [email protected] або на наших сторінках у соціальних мережах (! УВАГА Малюнки в поганій якості розглядатися не будуть).

За результатами конкурсу планується відібрати 4 малюнка, за мотивами яких будуть створені Графіті в 4 містах України. Авторам, звичайно ж, дістанеться приз.

Останній день подання - п'ятниця, 23 жовтня 2015 року. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.