bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у програмі по розробці веб-сайтів «Tech2Empower» для громадських організацій
09.12.2016

У грудні 2016-го року в Україні стартує другий раунд програми із розробки веб-сайтів «Tech2Empower» на платформі LightCMS. Це програма для громадських організацій, що займаються захистом прав жінок в Україні. Дедлайн - 15 грудня 2016 р.

Проект здійснюють організації «WAKE» (англ. «Women’s Alliance for Knowledge Exchange» – «Альянс жінок за обмін знаннями») із США, Сан-Франциско і «Український Жіночий Фонд» (Київ) – у партнерстві з американською компанією NetSuite.

В якості учасника цього проекту, кожна організація стає грантоотримувачем від програми «NetSuite.org». Мова йде про отримання безоплатного програмного забезпечення NetSuite для створення сайтів. Всі учасники проекту безкоштовно отримають інструмент LightCMS для створення і розміщення он-лайн нових веб-сайтів, а також візьмуть участь у серії навчальних вебінарів із розробки веб-стратегії та проектування сайтів з використанням LightCMS. Все це буде супроводжуватися постійною консультаційною підтримкою від NetSuite.org і WAKE.

Представники NetSuite.org і WAKE навчать українок, як запустити нову веб-сторінку, як налаштувати зв’язок через соціальні медіа та створювати електронні блоги, як налаштувати і використовувати Google Analytics, а також яким чином створювати візуальний контент. Влітку 2016-го року в Україні пройшов перший раунд проекту, в результаті чого кілька громадських організацій створили нові веб-сайти. Ролик про це є он-лайн: https://www.powtoon.com/online-presentation/cVLToLMhWrb/tech2empower-ukraine/

Для участі у програмі кожній громадській організації, яка прагне створити собі класний веб-сайт, потрібно зробити чотири нескладні кроки:

  1. Заповніть анкету WAKE (до 15 грудня 2016 року)
  2. Зареєструйтеся на безкоштовній платформі LightCMS (https://www.lightcms.com/) і отримайте та відправте копію пробної адреси URL  (наприклад, https://ellytrialsite.publishpath.com/) на адресу Еллі Ханауер - [email protected] (до 15 грудня 2016 року)
  3. Заповніть заяву на отримання гранту (http://www.netsuite.org/apply-for-donation) від компанії NetSuite.org для безкоштовного використання продуктів LightCMS (до 15 грудня 2016 року)
  4. Підпишіть (в електронному вигляді) грантів лист, який прийде вам на електронну пошту NetSuite - і відправте його назад до компанії NetSuite (до 30 грудня 2016 року)

Додаємо також оглядовий документ про проект англійською мовою, який включає в себе очікування від організацій, що братимуть участь у проектів, а також детальний графік навчання, інструкції по участі у вебінарах на платформі GoToTraining, а також контактну інформацію персоналу проекту. Ви можете поділитися цією інформацією із усіма зацікавленими організаціями, щоб вони могли розуміти масштаби проекту заздалегідь.

Щоб дізнатися більше про програму Tech2Empower від WAKE в Україні – заходьте на сайт: http://wakeinternational.org/tech2empower-ukraine

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.