bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шкільний конкурс малюнків “Творчість Збігнєва Герберта очима дітей”
07.10.2008

Положення "Про відкритий загальноміський шкільний конкурс малюнків на тематику творів Збігнєва Герберта – “Творчість Збігнєва Герберта очима дітей”.

Мета та завдання конкурсу: розвиток дитячої творчості, популяризація творчого доробку Збігнєва Герберта, надання мешканцям міста Рівне коректної та неупередженої інформації щодо його життєвого шляху та творчості, популяризація польської культури на території Рівненщини, сприяння поглибленню співпраці між культурними, науковими та творчими колами України та Польщі.

Вік учасників конкурсу: до участі у конкурсі запрошуються учні 1-11 класів.

Терміни конкурсу: конкурс проводиться у три етапи

  • І етап: з 7 жовтня до 20 жовтня 2008 року – оголошення та прийом робіт від учасників конкурсу. Внутрішньошкільні конкурси. Відбір до трьох кращих робіт від кожного навчального закладу.
  • ІІ етап: з 20 жовтня по 23 жовтня 2008 року. Виставка робіт у приміщенні Рівненської обласної державної бібліотеки, перевірка робіт експертною комісією та визначення переможців.
  • ІІІ етап: 23 жовтня - нагородження переможців під час фінальної концертної програми в рамках святкування Днів Збігнєва Герберта у м. Рівне у приміщенні Рівненської державної обласної бібліотеки.

Умовами конкурсу передбачено наступне:

оформлення робіт: малюнок формату А4, виконаний у довільній формі, малюнок повинен відображати погляд учня на одну з поезій Збігнєва Герберта. Переклади віршів Збігнєва Герберта надаються організаторами конкурсу.

Твори оцінюватимуться експертною радою до якої входять митці, художники, лідери громадських організацій міста Рівне, представники управління освіти Рівненського міськвиконкому, представники Генерального Консульства Республіки Польща у м.Луцьк.

До кожної роботи додається заявка наступного змісту: ім’я та прізвище конкурсанта, назва роботи, назва вірша, з яким асоційована робота, вік, місце навчання, домашня адреса, контактні номери телефонів учасника (оформляється на обороті роботи).

Роботи подані на конкурс автоматично стають власністю оргкомітету, учасникам не повертаються і можуть бути використані для передачі у Генеральне консульство РП у м. Луцьк, видавництва, школи, соціальні заклади, виставки, благодійні аукціони, тощо.

Критерії оцінювання робіт: Головними критеріями оцінювання твору є оригінальність рішення, майстерність, стилістична єдність, композиційна цілісність, відповідність тематиці конкурсу.

Нагородження переможців Переможці ІІ етапу конкурсу нагороджуються сертифікатами та призами. Всі учасники також отримують дипломи учасника та за рішенням експертної ради спеціальні призи симпатій глядачів та журі, приз наймолодшому учаснику, подарунки від Рівненських підприємств – меценатів конкурсу.

Конкурс проводиться у межах проекту : “Святкування Днів Збігнєва Герберта у м. Рівне”, що реалізується регіональним благодійним фондом “Рівне. Європейський вибір” у партнерстві з ВГО “Українська асоціація досліджень європейської спільноти”, рівненським осередком ВГО “Українська асоціація європейських студій”, ЦЄІ м. Рівне, відділом міжнародних зв’язків та європейської інтеграції Рівненської обласної державної адміністрації, Управлінням освіти та науки Рівненського міськвиконкому та РОМГО “Євроклуб” за підтримки Генерального Консульства РП у м. Луцьк.

Контакти

  • Микола Смолінський
  • РБФ “Рівне. Європейський вибір”
  • [email protected]
  • 8 094 966-48-34

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.