bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги аудиторської компанії
07.12.2017

Центр UA оголошує тендер на пошук аудиторської компанії з метою проведення аудиту звітності загального призначення за період з 1 січня до 31 грудня 2017 року. Заявки приймаються до 20 грудня 2017 року. 

Центр UA оголошує тендер на пошук аудиторської компанії з метою проведення аудиту звітності загального призначення за період з 1 січня до 31 грудня 2017 року, а також аудиту звіту про надходження та використання коштів від Шведської аґенції з питань міжнародного розвитку та співпраці (SIDA). Посольство Швеції (надалі – Посольство) уповноважене представляти в Україні Шведську аґенцію з питань міжнародного розвитку та співпраці (SIDA). Аудит повинен проводитися у відповідності до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB). Аудит має бути проведений зовнішнім, незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant або еквівалентні сертифікати).

Дата завершення аудиту – не пізніше 19 березня 2018 року.

Цілі та обсяг аудиту:
– надати аудиторський висновок щодо того, чи відображає фінансова звітність Організації, зокрема баланс та звіт про фінансові результати, належне об’єктивне представлення, в усіх суттєвих аспектах, фінансового становища організації станом на 31 грудня 2017 року та зміни її чистих активів за рік, який закінчився;
– висловити аудиторську думку щодо того, чи звіт про надходження та використання коштів за період з 01 березня 2017 року до 28 лютого 2018 року складений відповідно до затвердженого бюджету та вимог Посольства згідно з угодою № 10518, підписаною 29 березня 2017 року. У звіті має бути зазначена така інформація: сума за бюджетом (USD), сума витрат, сума невикористаних коштів. Також необхідно зазначити суму надходження (USD) за даний період;
– виходячи з вищезазначеного, узагальнити встановлені під час аудиту відомості з питань внутрішнього контролю в організації, а також оцінити ризики у сфері контролю та визначити суттєві недоліки, у тому числі істотні слабкі сторони, у межах процедур аудиту, необхідних для висловлення думки щодо фінансової звітності;
– відповідно до міжнародного стандарту завдань з огляду (ISRE 2400):
– надати інформацію стосовно нижче перерахованих категорій витрат усієї організації у розрізі джерел фінансування (з розбивкою щомісячно) за період з 1 січня до 31 грудня 2017 року (див. Додаток 1, інформацію необхідно надати в Управлінському листі):
• штатні співробітники (згідно посадових обов’язків): прізвище, ім’я, посада;
• фізичні особи за цивільно-правовими угодами: прізвище, ім’я, вид послуг, що надавались;
• фізичні особи, зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності (приватні підприємці): прізвище, ім’я, вид послуг, що надавались;
• договори інтелектуальної власності: прізвище, ім’я / назва організації, вид послуг / товар;
• юридичні особи: назва організації, вид послуг/товар;
• iнші типи витрат.

– надати інформацію про ’Рух грошових коштів донорів за проектами, які Організація реалізовувала впродовж 2017 року (баланс на початок періоду, надходження, витрати, баланс на кінець періоду). Дану інформацію необхідно надати в Управлінському листі у таблиці;
– оцінити дотримання в організації положень національного податкового законодавства та підзаконних нормативних актів;
– відповідно до міжнародного стандарту завдань з надання впевненості (ISAE 3000), оцінити виконання умов Угоди № 10518, підписаної 29 березня 2017 року між Організацією і Посольством. Для цього аудитор повинен отримати копію Угоди.
перевірити, чи угоди з приватними підприємцями та / або їхні додатки включають детальний опис завдання (тематика і т.д.) із зазначенням джерела фінансування та чи додається чітке визначення завдання (тематика, обсяг робіт, вартість за годину) до кожного акту виконаних робіт / наданих послуг;- зазначити, яких заходів було вжито організацією з метою повернення коштів у сумі 218 207,56 доларів США розміщених на гривневих та валютних рахунках “Акціонерного товариства Комерційний банк “Експобанк”, який перебуває у процесі ліквідації з 22.01.2015;
– навести склад правління та наглядової ради Організації;
– зазначити, яких заходів було вжито за результатами попередніх аудитів і чи були вжиті заходи достатніми для усунення повідомлених недоліків.

Звітність аудитора
Аудитор надає Лист про результати аудиту керівництву Організації після завершення аудиту, що містить аудиторський висновок і виявлені результати. Перелік виявлених результатів не обмежується окресленим обсягом роботи; аудитор може вільно висловлюватися з інших питань. Звіт аудитора має містити докладну інформацію про використану методологію та обсяг аудиту. Аудитор повинен надати рекомендації щодо усунення будь-яких виявлених слабких місць. Рекомендації мають бути представлені у порядку їх пріоритетності.

Звіт аудитора має містити запевнення у тому, що аудит проводився у відповідності до міжнародних стандартів, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB),та кваліфікованим аудитором.

Звіт підписується відповідальним аудитором із зазначенням посади аудитора та назви аудиторської компанії.

Звіт має бути підготовлений українською та англійською мовами і подається до організації у двох паперових і в одному цифровому примірнику.

Для участі у тендері компанії мають подати наступні документи:

1. Лист зацікавленості, в якому зазначені назва компанії, адреса, контактна інформація (телефон, e-mail, адреса web-сайту), ПІБ контактної особи. Лист має бути підписаний та пропечатаний печаткою організації;
2. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії;
3. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю, виданий Аудиторською палатою України;
4. Комерційну пропозицію в гривнях (перелік послуг та їхня вартість погодинно, план проведення аудиту);
5. Документи, які підтверджуються досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.

Документи мають бути надіслані на електронну скриньку [email protected] та копією на [email protected] (з поміткою «Тендер Аудит»).

Термін подання пропозицій на тендер до 20 грудня 2017 року, 19:00 за Київським часом. Заявки подані пізніше розглядатись не будуть.

Рішення тендерної комісії Центр UA буде оголошено 26 грудня 2017 року. Усі компанії, які надали тендерні пропозиції у зазначені терміни, будуть повідомлені про прийняті рішення.

Аудит має розпочатися не пізніше 1 березня 2018 року. Результати аудиту мають бути представлені ГО «Центр UA» не пізніше 19 березня 2018 року.

Питання щодо тендеру направляйте, будь ласка, на адресу електронної пошти [email protected], або звертайтесь до контактної особи: Желізко Володимир, [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.