bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку й встановлення автоматичної інформаційної системи «Офіційний веб-сайт ЦВК»
27.12.2017

Міжнародна фундація виборчих систем в Україні (IFES – Ukraine) запрошує профільні компанії до участі в тендері на розробку та встановлення автоматичної інформаційної системи «Офіційний веб-сайт Центральної виборчої комісії». Дедлайн – 31 січня 2018 року.

Замовник послуг

IFES є недержавною, незалежною організацією, офіційно зареєстрованою в Сполучених Штатах Америки, що виконує в Україні проект міжнародної технічної допомоги. IFES своєю діяльністю підтримує сталий демократичний розвиток в усьому світі через забезпечення відкритого чесного виборчого процессу. Починаючи з 1987 року, IFES успішно працює в понад 145-ти країнах світу – від усталених демократій до суспільств, які перебувають в процесі розбудови демократичних державних систем.

Безпосередній отримувач послуг

Центральна виборча комісія України -  постійний та незалежний колегіальний державний орган, який діє на підставі Конституції України, законів України і наділений повноваженнями щодо організації підготовки, проведення виборів Президента України, народних депутатів України, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, голів громад, старост, організації всеукраїнського та місцевих референдумів

IFES планує залучити незалежну компанію до розробки та впровадження автоматизованої інформаційної системи «Офіційний веб-сайт Центральної виборчої комісії» відповідно до технічних вимог, детально викладених у додатках до цього оголошення про тендер.

У додатках Ви знайдете тендерне оголошення з детальним описом вимог до потенційного постачальника та Додаток 1 (Технічні вимоги), Додаток 2 (таблиці 1,2,3) і Додаток 3 (питання-відповіді).

Тендерні пропозиції просимо надсилати на електронну пошту Олесі Лєсніковій ([email protected]).Тема електронного листа повинна містити ««CECWEBSITE 2017 TENDER»» та ім’я учасника.

IFES підтвердить отримання тендерних пропозицій, що надіслані електронною поштою. Кінцевий термін для подання тендерних пропозицій: 3січня 2018, 24:00 за київським часом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.