bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Унікальна можливість для соціальних підприємців
23.02.2018

Українська Соціальна Академія – єдиний в Україні оператор Social Impact Award, розпочинає перший набір на навчально-конкурсну програму. До участі запрошуються молоді особи, віком від 17 до 25 років, які хочуть познайомитись з соціальним підприємництвом, мають ідею соціального підприємства або ж хочуть масштабувати свій соціальний бізнес.

Social Impact Award - річна програма з освітнім циклом і конкурсом соціальних бізнесів на ранніх етапах. Фіналісти конкурсу обираються журі на основі поданих заявок і візьмуть безкоштовну участь в 3-х місячній інкубаційній програмі, де разом з експертами та наставниками будуть працювати над реалізацією бізнес-плану. Три  найкращі проекти за результатами інкубаційної програми отримають грошову премію у розмірі 1500 євро і поїздку на зустріч переможців SIA в Грузії. Заявка на конкурс відкриється 14 березня 2018 року.

Першою масштабною подією в рамках SIA буде «День відкритих дверей» 13 березня 2018 року, де усі бажаючі дізнаються більше про Social Impact Award та Школу соціального підприємництва УСА, познайомляться з поняттям «соціальний бізнес», як він працює і з чого почати його реалізацію, вивчать досвід успішних підприємців - випускників програм УСА, які розкажуть про свої стратегії успіху.

Наступний етап – це тематичні воркшопи та мітапи, де учасники дізнаються про ефективні інструменти для: пошуку бізнес ідей, старту власної справи, бізнес моделювання, фінансового планування, комунікацій, маркетингу та іншого. У них буде змога надихатися успішними історіями та задавати питання професіоналам, які повірили в свою ідею та розвивають бізнес в Україні. Цей етап триватиме з 21 березня по 26 травня 2018 року по середам та суботам.

Після цього відбудеться зустріч журі, де відберуть 15 проектів-фіналістів, які переходять на літню інкубацію (червень-серпень). Там їх чекатиме професіоналізація та ріст як проектних заявок, так і команд. На цьому етапі кожна команда матиме змогу зняти 1,5 хвилинний відеоролик про свій проект, за який протягом вересня 2018 року голосуватимуть українці для визначення найкращого.

У жовтні відбудеться Форум соціальних підприємців, де найперспективніші 10 команд презентуватимуть свій проект соціального бізнесу перед членами експертного журі та гостями. Тут визначаються три переможці, які у листопаді відвідають міжнародну зустріч SIA SUMMIT в Грузії, де представлять свій проект разом з переможцями з 20 країн.

Місце проведення заходів: Українська Соціальна Академія, вул. Стрілецька 7/6, Київ

Для участі у «Дні відкритих дверей» 13 березня 2018 року необхідно заповнити онлайн-форму.

У разі виникнення запитань звертайтесь до регіонального координатора Social Impact Award Іванки Бедь:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.